2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست؟؟قیمتش چنده

گاز co2  وارد پوستت میکنه جوان سازی و خون رسانی و ... میشه بعدم باید ترمیم کننده بزنی روش تا روشن شه اون ناحیه 

هرجایی قیمتش متفاوته

البته اگر با نشستن روش و ... تیره شده درست میشه با این روش وگرنه اگر از اول اینجوری بوده که نه دیگه باید بری سراغ لیزرش

منم یه پام بخاطر اصطکاک با فرش پینه بسته نمیدونم چی بزنم☹️

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

اینا چیه گفتید مال من راحت تو چندروز میرفت مگر پامو میزاشتم رو فرش،الانم کلن رفته:/سنگ پا میکشیدم محکم پوسته مرده رو میبرد قبلش کف میزدم بعد سنگ پا رو میکشیدم رو قوزک پام،مرطوب کننده هم میزدم

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
از بد نشستنم هست از 18 سالگی داشتم تا الان ک 27

فکر کنم ی مدت چربش کنی جوراب هم پات باشه خودش خوب بشه  جوراب سخته پوشیدنش ولی پارو تمیز خوشگل نگه میداره پا مردا همش تو جوراب همیشه تمیز مثل دنبه میمونه