2777
2789

کسایی که کار ارز دیجیتال انجام میدن یا سر در میارن لطفاً جواب بدن

یه کاری پیدا کردم بهم گفته بیا  به صورت مجازی؛ ادمین ثبت سفارش صرافی رو واسمون کار کن

بعد توضیحاتی که داد اینجوری بود که گف کار خرید و فروش ارز دیجیتال هست و چون بعضی مشتری ها محدودیت دارن واسه خرید ما براشون ادمین استخدام میکنیم و بعد مشتری یه مبلغی و به حساب من واریز می‌کنه و من به همون مقدار از سایت صرافی براش ارز تهیه میکنم و به کیف پول دیجیتالش انتقال میدم

من میترسم کلاهبرداری باشه چون گفت یه کارت بانکی که خالی باشه بهم بده با شماره شبا

و عکس از کارت ملی میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی  یعنی کارت ملی و اینارو واسش نفرستم ؟شما دیدید کلاهبرداری کردن ؟

نمیگم لزوما کسی که میگید کلاهبردارن ولی میگم نمونه های زیادی خوندم که کلاهبرداری بوده.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
عزیز حالا من چی کار کنم  از کجا بفهمم کلاهبرداری نیست

من تو حوزه ای که شک دارم وارد نمیشم.

خیلیا پول تو بورس که دولت تاییدش کرده بود گذاشتن و ضرر کردن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
خب من که اینجا پولی سرمایه گذاری نمیکنم

من اصلا پروسه شو نمیدونم.

در موردش چیزایی تو نت خوندم که برام جالب نبود.