2777
2789

ریسکه عزیزم ،بره پایینم زیاد فرقی نمیکنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخر 

تحریم کن بلکه پایین بیاد

ما ایرانی ها هرچی گرون میشه ده برابر میریم میخریم 

سرجریان دلار هم همین شد

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤

من موندم طلا بخرم

یا طلاهام و.بفروشم بزارم رو پولم یه اپارتمان بخرم

یا طلاها بمونه پولام و بدم شوهرم.ماشین و عوض کنه

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

والا من قیمت طلا رو یا چیزای دیگه مقایسه میکنم خیلی ام ارزونه ...۵ تا مرغ مصرف یک ماه یا یه مهمونی پول ی گرم طلاست 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من موندم طلا بخرم یا طلاهام و.بفروشم بزارم رو پولم یه اپارتمان بخرم یا طلاها بمونه پولام و بدم شوه ...

بدون شک اپارتمان

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤

من که دیروز ده گرم خریدم ،۱۵۲۶بود،توکل به خدا ،من پول دستم بیاد بدون اینکه فکر کنم بالا میاد یا پایین همون روز طلا میخرم البته دیدم طولانی مدت در حد آخر عمره 😂😂😂

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
نخر  تحریم کن بلکه پایین بیاد ما ایرانی ها هرچی گرون میشه ده برابر میریم میخریم  سرجریا ...

چه ربطی داره مگه میوه و گوشته که تحریم کنم بیاد پایین😅 قیمت جهانی داره وابسته به سیاست دولته