2777
2789
بزا یه چیزی بگم بهت من به عنوان دختری که ۳۰۰ گرم طلا دارم از ۶ سال پیش کم کم خریدم یادمه موقعی که شد ...

حالا که انقد طلا داری میخوام دستبند زنجیری شیک بخرم چه مدلی بگیرم

بزا یه چیزی بگم بهت من به عنوان دختری که ۳۰۰ گرم طلا دارم از ۶ سال پیش کم کم خریدم یادمه موقعی که شد ...

خب از طلاهات استفاده کن 

جمع کنی که فایده نداره

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسته دوم یا نو؟

دست دو خریدم ،۱۵۲۶قیمت تابلو بود با پنج درصد ۱۵۶۰افتاد برام هر گرم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
5 تا مرغ مصرف یه ماه یه گرم طلا این مقایسه نشون میده قیمت طلا ارزونتره؟ مرغ رو یه ماه مصرف میکنید ...

اصن کی پنج تا مرغ یه ماه میخوره

اخر ماه که میشه باید طرف قدقد کنه از شدت اینکه مرغ خورده😂

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤

خب طلا خوبه اما به نظرم سکه پارسیان خییلی بهتره چون با پولی که میدی مثلا یه دستبند ده گرمی بخره میتونی حدود 13گرم پارسیان بخری اون سه گرم خودش هم به مرور به شدت رشد میکنه

نخر  تحریم کن بلکه پایین بیاد ما ایرانی ها هرچی گرون میشه ده برابر میریم میخریم  سرجریا ...

عزیز جان طلا جهانیه. میخوان کم کن طلا رو پشتوانه پول بکنند بجای دلار.‌قطعا بالاترم میره 

استفاده میکنم عزیزم مثلا پارسال نصفشو فروختم اپارتمان خریدم

درود به تو 

منظورم دقیقا اپارتمان اینا بود

ببین من تازه این سرویس و خریدم الان مد شده

چند گرمه؟