2777
2789
عنوان

چکار کنم خونه مون فروش بره

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 37 پست
خوش به حالش 

سلام عزیزم شما خونتون فروش رفت ؟ منم همین مسئله رو دارم میخوام ببینم چه راه حلی داره

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. ببخشید لکتت پسرتون خوب شد؟ 

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

سلام عزیزم شما خونتون فروش رفت ؟ منم همین مسئله رو دارم میخوام ببینم چه راه حلی داره

منو یکی از کاربرای اینجا ، خونه داشتیم فروش رفت ، یه نماز بود تو همین نی نی سایت پیدا کردم خوندم فرداش خونمون رو معامله کردیم ، اون کاربر هم فرداش مشتری چندتا گیرش اومد ولی معامله نشد ، پس فرداش خونه رو فروختن  ، البته کاربرا چندتا دعای دیگه هم بهشون معرفی کرده بودن شاید اثر اوناهم بوده الان تاپیکشو میذارم ببینید 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10196670&slug=خانوما-دعایی-چیزی-هست-خونمون-زودتر-فروش-بره-تا-پول-خونه-جدید-و-تسویه-کنیماز-استر&postId=271553817

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10196670&slug=خانوما-دعایی-چیزی-هست- ...

تاپیک های ایشون درمورد فروش خونه رو چک کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40