2777
2789

بچه هامن تخصصم صافی مو بدون مواد هستش توسط اتو سنگ معدن-اموزش هم میدم-واینکه بهترین ارزانترین بیضررترین واز همه مهم تر ماندگارترین روش صافی مو هستش من همه دوره های صافی رو بلدم و  هیییچ کدوم از روش ها مثل این روش (اتوسنگ معدن)موندگاری نداره فقط بدرد موی دکلره نمیخوره ادرس پیج اینستامم میذارم برید نمونه کارامو ببینین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجای تهرانی ؟ هزینه چقدر میشه؟ ضرر ندارن برای مو؟ ماندگاریش چقدره ،هزینه اش چقدره؟

لویزان-هزینه بستگی ب قد وحجم مو داره یک سوم کراتینه قیمتش-نه جلو ریزش موی مشتریهامم گرفته-ماندگاریش بالای یکسال شایدم بیشتر 

عزیزم من موهام تا روی سینم هست هزینش حدودا چقدر میشه اگه مناسب باشه شهر خودم برم. موندگاریش چقدره؟&n ...

بستگی به قد وحجم مو داره اگر اینستا داری براساس نمونه مارام مثلل بگو مول این مو هستش تا قیمت دقیق بگم

عزیزم من موهام تا روی سینم هست هزینش حدودا چقدر میشه اگه مناسب باشه شهر خودم برم. موندگاریش چقدره؟&n ...

ببخشید سوالم زیاد شد

حجم موهامم زیاده ولی تار موهام ظریفه و نازکه باعث آسیب یا سوختن مو نمیشه