2777
2789

سلام...

من پارسال باردار شدم ولی لکه بینی داشتم و تو ۷ هفتگی سقط شد میخوام دوباره اقدام کنم ولی خیلی میترسم مثل دفعه ی قبل شه میخواستم ببینم اگه کسی شرایطش مثل منه لطفا بهم کمک کنه که باز این اتفاق براش میفته یا ن؟

من بارداری اولم‌ پوچ بود بارداری دومم اوکی بود

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوماه پیش ناخاسته باردار شدم تو شیش هفته خونریزی شدید سقط شد الن دوباره ناخاسته باردارم ولی نمید ...

چرا آخه ناخواسته خیلی خوبه که یعنی دلت نمیخواس ک نمیدونی چند وقتشه؟

الان مشکلا قبلو نداری؟

منم دوماه پیش ناخاسته باردار شدم تو شیش هفته خونریزی شدید سقط شد الن دوباره ناخاسته باردارم ولی نمید ...

ولی خب خیلی زود باردار شدی باید ۴ ماه از روش میگذشت حداقل خداکنه ب سلامتی بگذرونی

من بارداری پوچ داشتم اولی رو دومی رو ک باردار شدم همش تا روز آخر بهش امید نداشتم متاسفانه مریض بودم همش میگفتم اینم سقط میشه تا نبینمش نمیشه بهش اعتماد کرد ولی الان دو تا بچه دارم خداروشکر

من بارداری پوچ داشتم اولی رو دومی رو ک باردار شدم همش تا روز آخر بهش امید نداشتم متاسفانه مریض بودم ...

😍 چه خوب خدا حفظشون کنه منم خیلی دلم بچه میخواد ولی فعلا دارم میرم دندون پزشکی هم این که میترسم مثل سری قبل شه

چرا آخه ناخواسته خیلی خوبه که یعنی دلت نمیخواس ک نمیدونی چند وقتشه؟ الان مشکلا قبلو نداری؟

ناخاسته چون که هفته بعد تازه عروسیمه🙂🚶🏽‍♀️

نمیدونم چن وقتشه چون همسرم نظرش این بود که بعد عروسی بریم ازمایش و ماما و این داستانا که ذهنمون دم عروسی درگیر نباشه . 

الان نه . هر از چن گاهی درد پریودی میگیرم در حد چن ثانیه و حالت تهوع دارم

ولی خب خیلی زود باردار شدی باید ۴ ماه از روش میگذشت حداقل خداکنه ب سلامتی بگذرونی

عزیزم تحت نظر پزشک باش ایشالا مشکلی پیش نمیاد بعضی از بارداریا پوچن یا جنین مشکل داره خود به خود سقط میشه مسئله مهمی نیست

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ناخاسته چون که هفته بعد تازه عروسیمه🙂🚶🏽‍♀️ نمیدونم چن وقتشه چون همسرم نظرش این بود که بعد عروسی ...

تاریخ اولین روز اخرین پریودی ت کی بوده؟

پریودات منظمه یا نه

من یه بار بارداری پوچ داشتم ۵ هفته سقط شد

یه بارم بی بی چک مثبت شد ولی آزمایش ندادم بعدش پریود شدم نمیدونم چی بود

دیگه باردار نشدم تا دو سال بعدش

باردار که شدم همش فک میکردم یه اتفاقی میوفته سه ماه اول

ناخاسته چون که هفته بعد تازه عروسیمه🙂🚶🏽‍♀️ نمیدونم چن وقتشه چون همسرم نظرش این بود که بعد عروسی ...

آخی خب ان شاءالله زودتر عروسی کنین برین سر خونه زندگیتون اصلا ناشکری نکنیا اول ک باید حواستون بود حالا ک نشده اشکال نداره نعمت خداس خدارو شکر کنی همه چی درست میشه😊

😍 چه خوب خدا حفظشون کنه منم خیلی دلم بچه میخواد ولی فعلا دارم میرم دندون پزشکی هم این که میترسم مثل ...

نه اصلا نترس این چیزا طبیعیه