2777
2789

چقدر امکان داره درصورتیکه روکش نشه بشکنه؟

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی ب دکتر و موادش داره من یه دوندونمو با مواد سیا پر کرد ۵ ساله بدون روکش آخ نگف ، ۱۰ ماه پیش دندونمو با مواد سفید پر کردم دندونم ریخت موادش مونده😂😢 ایی کاش پولشو داشتم روکش میکردم

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

اگر بشکنه راه چارش فقط کشیدنه؟

اگه بشه ک ترمیم میکنن برات

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

بستگی ب دکتر و موادش داره من یه دوندونمو با مواد سیا پر کرد ۵ ساله بدون روکش آخ نگف ، ۱۰ ماه پیش دند ...

جدی آخی جور میشه پولش به امید خدا روکش میکنی. حالا من دکترم گفتم مواد سفید بهتره چسبندگیش بیشتره

جدی آخی جور میشه پولش به امید خدا روکش میکنی. حالا من دکترم گفتم مواد سفید بهتره چسبندگیش بیشتره

بله ممنون

من از مواد سیاهشم راضی ام 😁

بستگی ب دکتر و موادش داره من یه دوندونمو با مواد سیا پر کرد ۵ ساله بدون روکش آخ نگف ، ۱۰ ماه پیش دند ...

شما فقط پر کردین یا عصب کشی هم کردین؟

شما فقط پر کردین یا عصب کشی هم کردین؟

عصب کشی هم کردم 

ممنون که جواب دادین    

خواهش میکنم 😉🥰

سلام خانم. واسه من با مواد سیاه پر کرد ولی بعد از مدتی کنده شد و یه ره از دندونم هم شکست رفتم پیش دکتر گفت دیگه نمیشه روکش کرد ماده ی سیاه رو دراورد و همینجوری با مود سفید پر کرد ولی گفت موقتی هست و هروقت خراب شد باید ایمپلنت کنی دیگه کاری از دستم بر نمیاد

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)
سلام خانم. واسه من با مواد سیاه پر کرد ولی بعد از مدتی کنده شد و یه ره از دندونم هم شکست رفتم پیش دک ...

سلام سپاس از جوابتون

یه روش به اسم پست و کر هست ببینید نمیشه براتون انجام بدن که بتونید روکش کنید