منم همیشه برنجام بد مسشد۴ساله ازدواج کردم تازه یه ماهه یاد گرفتم
یکساعت برنج پاکستونی روباابجوش میخیسونم
بعدش تویه قابلمه اب میجوشونم یکم نمک ویکی دوقاشق ابلیمو میزنم
بعد برنجمو میریزم
۸ دقیقه کجوشید یه لیوان اب بهش اضافه میکنم ۲تا۳ دیقه هم میجوسه برمیدارم بعد ابکش روش اب سرد میگیرم
توقابلمه کوه میکنم روغن میزنم ونمک وبااب قاطی میکنم تقریبا ی فنجان میریزم همههه جاش بعد درشو با دمکنی میپوشونم اول یه دو دیقه دماشو بالا میزارم برنج گرم شه بعد با دمای کم ۳۰ دقیقهدم میکشه ی ۲۰_۳۰دقیقخ استراحت میدم بعد قاطی میکنم ک روغن ونمکش پخش شه ومیکشم تازه یادگرفتمااا