2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من این برنج تا لحظاتی دیگه وا میره  وقتی برنج خ.ب نیست ابکش کنید مگه کته واجبه؟؟

خب میخواد آبکش کنه نگفت که کته😁😁😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اول از اینکه خیلی کم شستی برنجو، همه لعاب و کفهاش مونده، باید سه تا چهار بار بشوری تا این کفها بره ،برنج سفیدتر میشه.

دوم واسه خیس کردن،حدود یه ساعت خیس کن با نمک،

واسه کته ،هم اندازه یه بند انگشت آب روی برنج و روغن و نمک به اندازه کافی باشه،با شعله متوسط بزار آبش تموم شه، اخر سر وقتی آبش تموم شد ،تست کن زیر دندون اگه سفت بود، یه کوچولو اب بریز، و بعد ابش تموم شد دم بنداز

پوووودرررر شدددد😣😂😂 اون تیره هام رشته پلوئیه من دیگه رد دادم

برنج ایرانی سخته پاکستان طبیعت بخر

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

فکر کنم تازه عروسی   اگه دمپخت می‌زاری دو برابر برنج آب بریز یعنی یک پیمانه برنج دو پیمانه آب میخواد بعدم بستگی به نوع برنج داره بعضی برنجا زیادتر آب میخواد بعضی ها کمتر موقع دم کردن هم باید بزاری آبش کشیده بشه یکم که آب داشت درشو بزار برای آبکش هم برنجا اکثراً باید وقتی میجوشه رو آب بیفته تا دیگه آبکشش کنی

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
ما برنج هندی میخوریم  اون برنج های ایرانی شمالی خیلی نرم کته میشن دوس نداریم

ولی ما همیشه شمالی میخوریم هاشمی 

اگر بلد باشی درست کنی هیچ وقت نرم نمیشه 

برنج هندی نخورید برای سلامتی خوب نیست اصلا 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اسی فک کنم ابکش میکنه کته نیست این 

خب برا آبکش دو پیمونه آب میخواد❤️

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

پوووودرررر شدددد😣😂😂 اون تیره هام رشته پلوئیه من دیگه رد دادم

رشته باعث نرمیش شده.رشته رو تفت بدی زمانی ک میخوای ی جوش دیگه بخوره برنجت و برش داری روش رشته رو بریز ک ی جوش بخوره.شما ک قلقش رو نداری مغز برنجت مث ماکارونی ک یکم باید سفت باشه و آبکشش کنی برنجتو آبکش کن و دمش کگ بعد اگ‌دیدی زنده بود یکم آب جوش بریز روش

خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...