2777
2789
عنوان

پنگوئن خسته چرا تعلیق شده؟

324 بازدید | 12 پست

نی_نی_یار_پنج#  پنگوئن خسته چرا تعلیق شده؟

میگه مدتهاست نمیتونم بیام توی سایت. بحث سیاسی نکرده. به کسی هم توهین نکرده.

لطفا بگید که چرا تعلیق شده؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خستگی

😂😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
جدیدا اینجوری شده سایت همش تعلیق

آخه میگه حدودا سه ماه پیش تعلیق شدم و حرف خاصی هم نزدم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از خستگی

😂😂😂😂

همون.‌.. بهش میگم خسته ای نیای بهتره.

سلااام وداجون ببخشید که اینجا میپرسمم اون تاپیکتو قفل کردی نتونستم اونجا سوالمو بپرسمم 

یه سوااال من متوجه شدم عشق شما پایانی که بهم برسین رو نداشت  یعنی شما بهم نرسیدین حالا سوالمم اینکه اگه برگردی عقب بازم تجربش میکنی بازم اگه نمی‌رفت تو میپذیرفتیشو باهم وارد رابطه میشدین باوجود اینکه میدونی آخرش نتونستین بهم برسین؟

میپرسممم چون موقعیتی که توشم شبیهههه🤦‍♀️

عارضم بوعلی سینا را ندیده اید!؟
سلااام وداجون ببخشید که اینجا میپرسمم اون تاپیکتو قفل کردی نتونستم اونجا سوالمو بپرسمم  یه سوا ...

آره

راستش به کسی پیشنهاد نمیکنم این کارو بکنه. رابطه بی سر انجام، دلشکستگی و اندوه ابدی به دنبال داره. حتی همین الان بعد از این همه سال با دیدن سوالت و فکر کردن بهش دلم گرفت و نتونستم همون موقع جواب بدم. ولی اگه واقع بین باشم من آدم خیلی احساساتی و حساسی نیستم. اون رابطه هم باعث شد خیلی از لحاظ عاطفی رشد کنم و چیزایی یاد بگیرم که بدون حضور اون شخص توی زندگیم، امکانش نبود. برای همین اگه برگردم دوباره همین مسیرو میرم.

از طرفی رابطه ما به یه دلیل ناگهانی تموم شد. یعنی ایرادی در شخص من یا اون نبود که اگه می خواستیم ادامه بدیم توی زندگیمون مشکلی پیش میومد. اگه طرف مقابلت یه ایراد اساسی داره؛ سعی کن همین الان وابستگیت رو کم کنی.

راستش به کسی پیشنهاد نمیکنم این کارو بکنه. رابطه بی سر انجام، دلشکستگی و اندوه ابدی به دنبال داره. ح ...

خیییلی ممنونممم ازت ودا جون خییلی تشششکر🧡🧡🧡

عارضم بوعلی سینا را ندیده اید!؟