سلام خانما من حدودا توی تاپیکای قبل توضیح دادم راجع ب زندگیم و ومشکلاتم و الان سه هفته اس اومدم خونه پدرم بخاطر توهین فحش کتک تحقیر و رفتارای زشت شوهرم
بعد هفته اول ک کلا طلبکار بود حالا الان سه روز بود همش پیام میداد بیام دنبالت برگرد باهم درستش میکنیم و دلم تنگه و نمیتونم و از این حرفا منم واضح گفتم نمیخوام بعد ک دید من کوتاه نمیام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست عزیز من اولین پیامتونه که میخونم و در جریان مشکلاتت نیستم اما خودت شوهرتان بهتر میشناسی .بنظرت راست میگه یا دروغ اگه حس میکنی تنبیه شده گذشت کن اگه نه الکی میگه نه.اگه خواستی برگردی در حضور خانواده هاتون بیاد و در جمع ازش تعهد بگیر و شرط سختی بزار که اگه تکرار کرد حتما انجامش بدی .اینطور فردا همه بزرگترها بودن و شاهد هستند.همینطوری نرو ولی بارم یکم براش ناز کن فکر نکنه منتظرش بودی خیلی
تعهد محضری برای هر برخورد فیزیکی، هرصدای بلند و توهین ،الفاظ رکیک
تعهد محضری ب درمان تحت نطر روانشناس و روانپزشک تا مدت زمانی ک اون پزشک بگه نیاز هست و حداقل 6 ماه از درمان گذشته باشه و پزشک تایید کنه حاصرم یک بار دیگه ب این زندگی با این شروط وقت بدم