2777
2789

بچه ها دوست مامانم دیروز تمام بدنشو عمل کرده از سینه هاش شروع کرده تا بیکینی  گفته برای عروسی دخترش شده ۱۸۰ میلیون 

اون وقت من برای هزار تومن سگ دو میزنم    

دست راستش تو سر من

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دارندگی برازندگی اونم خدا میدونه جوونیش چه سختی ها کشیده تا حالا به اینجا رسیده...انشالله که شما هم دراینده پولدار باشی و این پولا پول خورد جیبت باشه

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

اگه عروسی پسرش بود چیکار میکرد؟😁😁😁😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
پسرش مرده

خدارحمتش کنه...

منظورم این بود یعنی بعضی ها وقتی عروس میارن تازه بفکر میافتن به خودشون برسن...

اینم پول داشته دیگه خدا بیشترش کنه😁 حالا انشالله موفقیت آمیز باشه 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️