2777
2789
عنوان

امشب بیاید از حسرتایی که بنظرتون واسه بقیه مهم نیست بهم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم زنگ بزنه بگه آش رشته درست کردم بیاید بخورید ما هم نیاز نباشه برای دیدن خانواده چندین ساعت توی راه باشیم و چمدون ببندیم ، همینطوری بریم و شب برگردیم خونه 

دیدن هفتگی خانواده م حسرته برام ، چرا یه شهر دیگه ازدواج کردم ؟ چرا فکر کردم مستقل بودن شخصیت دلیل میشه که دلتنگ نشم ؟ 

خواهرت چتدسالشه؟ شاید سنش کمه  خوشگلم مطمعنم خوشگلی ب چش خودت نمیاد

نزدیک‌۳۰ سالشه 

دست خودش نیست یکم بهره هوشیش کمه نمیدونه چی میگه چی کار میکنه آبرومونو‌میبره

میترسم از آیندش

لطف داری دوستم‌ من چهره دلنشینی ندارم

به خاطر همینم شوهرم هیچ وقت دوسم نداشت

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

بچه ها میشه لطفا سه تا تاپیک آخرمو گزارش بزنید خواهش میکنم ❤️حس میکنم یکی از آشناها شناخته😭😭😭

برای حذف تاپیک به لینک زیر مراجعه کنید الان قفله اما پست اول تاپیک بخونید متوجه میشید چکار کنید            https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar