2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون این جوش ای قرمز چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا حساسیت باشه  فکر کن چه چیز جدیدی خورده یک شربت حساسیت هم بهش بده چیزای حساسیت زا مثل گوجه فرنگی با مجون کنسرویجات تن ماهیی  فلفل اینا هم چند وقت بهش ندا 

احتمالا حساسیت باشه  فکر کن چه چیز جدیدی خورده یک شربت حساسیت هم بهش بده چی ای حساسیت ...

چن روز پیش فلفل دلمه خورده بود چیز جدید نخورده ولی تخمه و گوجه خورده ولی اینا رو قبلا هم میخورد خدا کنه چیز مهمی نباشه

خدایا شکرت
ای بابا آزمایش خون دادین عفونت هم داشت؟

ندادم تا سرما نخورده بود دکتر نرفتم ک 

سرما خورد بردم دکتر گفت بچه ات آلرژی داره تا حالا کهبر و دونه زده گفتم عاره بعد گفت ریه اش در گیره اسپری داد 

آزمایش هم نوشت ک فردا صبح دارم میبرمش

دکتر گفت سرما خورده چون آلرژی داشته علائم شبه آسم نشون داده  یک ماه من اسیر بودم اسپری چقد مصر ...

پس آسم نبوده نبوده خداروشکر بخاطر تشخیص اشتباه دکتر اسپری تجویز کرد؟

خدایا شکرت
پس آسم نبوده نبوده خداروشکر بخاطر تشخیص اشتباه دکتر اسپری تجویز کرد؟

ن آسم نیست اما باید اسپری میزد چون ریه اش خس خس میکرد کامل معلوم بود اوضاعش خوب نبود  تشخیص دکتر درست بود چون پیش ۳تا دکتر بردم وسواس دارم خودم 

ندادم تا سرما نخورده بود دکتر نرفتم ک  سرما خورد بردم دکتر گفت بچه ات آلرژی داره تا حالا کهبر ...

چوم دختر منم دوماه پیش عفونت شدید داشت بستری هم شد بعدش دوباره نمیدونم از کجا روده بزرگش عفونت کرد دوباره آنتی بیوتیک دادیم دیگه این جوش عارو هم دیدم بازم استرس و نگرانی افتاده به جونم 

خدایا شکرت
ن آسم نیست اما باید اسپری میزد چون ریه اش خس خس میکرد کامل معلوم بود اوضاعش خوب نبود  تشخیص دکت ...

ای بابا انشاالله بهتر بشه منم فردا باید ببرم دکتر ببینم چی میگه میترسم از عفونتش مونده باشه بخاطر همین جوش زده باشه 

خدایا شکرت