2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون این جوش ای قرمز چیه

365 بازدید | 34 پست

دخترم ۳ سالشه چن روز پیش رو دماغش چنتا جوش ریز زد دیشب گفت پشتمو بخارون دیدم یه چنتا جوش قرمز زده دوباره امروز عصر دیدم این جوشا یکم زیاد شدن قبل خواب هم همش میگفت بخارون خیلی نگرانم بنظرتون چی میتونه باشه ؟

خدایا شکرت
شاید گرمی چی خورده؟ یکم خاکشیر بده بخوره یا هندونه

چن روز پیش فلفل دلمه خام خورد وقتی دماغش جوش زد گفتم شاید از اونه ولی از دیشب که زیاد شده نگران شدم

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن روز پیش فلفل دلمه خام خورد وقتی دماغش جوش زد گفتم شاید از اونه ولی از دیشب که زیاد شده نگران شدم

نگران نباش 

شاید حساسیته

حالا اونو بده بخوره اگ افاقه نکرد ببر دکتر

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

دختر منم سه سالشه اینطوری شده صورتس فردا دارم میبرمش تست حساسیت آزمایش اگ سابقه داره شوخی نگیر عزیزم چون دختر من سابقه داشت با یه سرما خوردگی ساده ریه اس درگیر شد اسپری مصرف کرد دکتر گفت برای آلرژی ک داشتت اس

دختر منم سه سالشه اینطوری شده صورتس فردا دارم میبرمش تست حساسیت آزمایش اگ سابقه داره شوخی نگیر عزیزم ...

قبلا به لبنیات حساسیت داشت همینکه میخورد بازوهاش جوش قرمز میزد ولی الا پشتش جوش زده قرمزه و بزرگ فردا باز میبرم دکتر دوماه پیش بخاطر عفونت بستری بود همونجا آنفولانزا هم گرفت بعدش روده بزرگش عفونت کرد الانم جوش زده بخدا اونقد استرس میگیرم نگران میشم 

خدایا شکرت