2777
2789
عنوان

دوس دارم خدا امشب بیاد خونمون

199 بازدید | 19 پست

خیلی وقته حس میکنم خیلی تنهاااااام خیلییییییی

امشب یهویی به شوهرم گفتم ای کاش گوشیم زنگ میخورد و خدا بود و میگفت فردا شب میام خونتون که باهم حرف بزنیم

ای کاااااااش میشد وقتی با خدا حرف میزنم صداشو جوابشو میشنیدم😔

بهش میگفتم چقدر خستم،چقدر تنهام،چقدر دنبال جوابم

خدااااااااایا ما خیلی دوست داریم

خدااااااایا ما جدی جدی بجز تو هیچکسو نداریم تنهامون نذار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موضوع اینه که خدا همیشه حضور داره 

و همیشه پاسخ میده 

به شرط اینکه واقعا و صادقانه بخوانیمش...

این وعده ی خداست 

و خدا هرگز خلف وعده نمی‌کنه❤️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

ادم همیشه حتی از نزدیک ترین ادمای زندگیشم اسیب میبینه خورد میشه حرفایی میشنوه ک خیلی درد داره و اونجاست ک میبینه واقعا هیچکسی بجز خدا پیشش نیست با اینک هزار بار ناشکری کرده با اینک هزار بار بیخیال بوده..... میشه به خدا بگی خونه ماهم بیاد؟💔

ژِلفـُـونَمــ💊😌🧸

چشمامو اشکی کردی دختر،حال هممون تقریبا بده کاش یه روزی تو خیابون فقط شادی و خوشحالی و آرامش ببینیم

انسان آزاد به دنیا میاد هیچ آیینی نمیتونه آزادی رو در بند کنه🖤دوستان مددکار بهزیستی هستم سوالی بود میتونید تو تاپیک تگم کنید در حد توانم کاری از دستم بربیاد درخدمتتون هستم⚘

عزیزم من پقتی حالم اینه پا میشم میرم خونه خدا . یه گوشش میشینم میگم اومدم خونت . اینجا ته خودم و خدای خودم هست . اومدم حالم رو خوب کنی برگردم . میشینم مگبقیه مهمونها رو میبینم تسبح دستم میگیرم دونه دونه صداش میزنم یه نیم ساعت یه ساعت میشینم فقط نگاه میکنم و اروم صداش میزنم باور کن شارژ میشم برمیگردم بهت پیشنهاد میدم . 

موضوع اینه که خدا همیشه حضور داره  و همیشه پاسخ میده  به شرط اینکه واقعا و صادقانه بخوان ...

میدونم هست میدونم جواب میده میدونم ارحم الراحمینه اما انگاری این روزا دلم میخواد برم بغلش مثل بغل باباهامون

مثل وقتایی که میشینیم کنار باباهامونو نصیحتمون میکنن،بهمون میگن اگه این نشد اگه این شد بخاطر اینکه به صلاحت نبود