2777
2789

سلام 

من اتفاقات مهم زندگی خودم رو چندماه پیش از اینکه اتفاق بیفتن توی خواب میبینم و کاملن برام روشنه که چی قراره بشه و مطمئنم که اتفاق میفته ولی نمیتونم به کسی بگم چون باور نمیکنن 

کسی هست که مثل من باشه 

و به خوابهاش اطمینان کامل داشته باشه🤔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواب ازداجمو یک سال قبل از اینکه اتفاق بیوفته دیدم

خیلی عجیب و غریب بود 

۱هفته هم قبل اینکه مادرجونم و بابابزرگم فوت کنن خواب دیدم ک مردن و همینطور همسایه مون

کلا خوابام اکثرا از قبل بهم خبر میدن🥲

همیشه دلم میخواست از این درونگراهای مرموز و خفن باشم که همه در عجبن توی زندگیش چی داره میگذره، ولی متاسفانه یک برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم یک شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم😑اکانت قبلیم شیر_تعزیه  به خاطر یک مشت نخودمغز متعصب تعلیق شد💔

من گاهی میبینم

پارسال باردار بودم یک روز عصر خوابیده بودم خواب دیدم جنینم رو دستمال قلبش میزنه بیدار شدم یک حالی بودم دو هفته بعدش سقط شد 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چقد خوب خوشبحالتون من همیشه خوابای چرت و پرت میبینم اصلا خودمم نمیفهمم چیه بسکه جفنگه😂🤦‍♀️

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

توی یه پست بهم گفتی پیشنهاد میده ؟کِی؟

از همون پست می پرسیدی. اینجا ها رو واس خودم بذارید😁

شوخی کردم گلم.

ببین اگه به ذهنم می اومد بهت می گفتم. حتما چیزی نبوده که اشاره نکردم. کی گفتم این حرفو؟ چند وقته؟