2777
2789

دخترم الان شده چهار ساله یعنی تیر ماه ک گذشت وارد چهار سال شد قدش 93 وزنش 12.5  

الان دوسال استپ زده روی این وزن هر کاری هم میکنم جواب نمیده آزمایش هم داده هیچی کم نداشت ولی الان ی مدت تا ی لقمه غذا میخوره سریع میره دستشویی تخلیه میکنه یعنی فاصله غذا تا دفع خیلی بشه ده دقیقه کسی بوده بچش این مشکل داشته باشه واقعا نگرانشم آها ی چیز دیگه بعضی اوقات شبا از تو خواب بیدار میشه غر غر میکنه پاهاشو میکوبه زمین باز میخوابه نمیدونم چرا لطفاً هر کی تجربه داره برام بفرسته ممنون

برمحمدوآل محمد صلوات  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت اشتها بده تحت نظر دکتر

تا حالا چند مدل دادم سانستول دادم سندروس دادن باریج دادم حتی راسیپ هم ی دکتر داد بااینکه تعریفی از نشده دادم اصلا تاثیر نذاشت

برمحمدوآل محمد صلوات  

الان یکی گفت شربت سانستول  ...خوبه منم میخوام بگیرم ...بچه شما ک شب ها اونجور میکنه احتمالا گرسنه اش ..پسر من همین انقد بد غذا ست ..روانی کرده منو ...انقد زینگ و انواع اقسام شربت ها دادم ...حالا میخوام اینو بگیرم ...آخه کجا دیدی بچه ماکارونی خوشش نیاد ...