2777
2789
عنوان

خانوما خواهش میکنم هرکی تاپیکمو دید کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 36 پست
اصلااااا تا ۲۰ روز حموم تعطیل جدی میگم بو میگیری ولی بره حموم صد در صد لک میشه ببرش دکتر خودش بهش پم ...

حموم میشه فقط دست نزنه و اینکه زیر دوش نره مادرش با کاسه یواش یواش آب بریزه رو بدنش لازم نیست کف بزنه فقط برای احساس سبکی و کنترل خارش خوبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بردم دکتر پماد و‌دارو داده ولی اخه چجوری بیست روز حموم نره هفته دیگه باید بره مدرسه اخه☹️

خوب بره مدرسه چه ربطی داره یادمه دوستم رفته بود  اونم بعد دوهفته  همه لک شده بود طفلی من میگفت  نری هاااا هر روز سوال میکرد ازم میگفت رفتی حموم نکنه بری فاتحت خونده میشه

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 
بردم دکتر پماد و‌دارو داده ولی اخه چجوری بیست روز حموم نره هفته دیگه باید بره مدرسه اخه☹️

فعلا نزار بره چه اشکالی داره تا وقتی که کمی خوب بشه مخصوصا صورتش درسش رو خودت باهاش کار کن بزار دو هفته نره

اره گلم

فقط نترکون 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
فعلا نزار بره چه اشکالی داره تا وقتی که کمی خوب بشه مخصوصا صورتش درسش رو خودت باهاش کار کن بزار دو ه ...

اگه بعد یه هفته هنوز شدتش زیاد بود همینکار رو میکنم نمیفرستم مدرسه

مامان سه تا قندعسل

الان شما جاشون مونده یا رفته؟کلا چقد طول کشید دوره اش؟

من سرم و دارو تزریقی گرفتم چون باردار بودم زود اثر کرد کلا ۲۰ شب طول می‌کشه تا مقبول بشه ولی هفته اولش مزخرفه 

من جای دو سه تاش موند یکی رو بینی رو سینه و رو بازو خیلی بزرگ بودن اونا البته الان تپلی شدم اصلا زیاد مشخص نیست 😉 

لباس گشاد بده بپوشه اگر بدنش زیاد داره  هر روز لباسش رو عوض کن و پماد بزن و هر وقت بیقرار بود ببر حموم خودت یواش یواش با کاسه آب بریز روش نره زیر دوش 

آدم نره حموم چند روز خارشه میگیره در حالت عادی وای به حال وقتی آبله مرغانم اضافه بشه

اگه بعد یه هفته هنوز شدتش زیاد بود همینکار رو میکنم نمیفرستم مدرسه

اصلا تا ۱۵ روز فقط ناقل هست پس نفرست تا بچه های دیگه نگیرن و خودت با هاش کار کن 

دخترا حساس تر هستن بزار بهتر بشه بعد بره