2777
2789
عنوان

تولد شووووهر

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 40 پست
اقا ی عطر ناز دارم ولی میگن عطر جدایی میاره

اینها خرافاته همون عطر خوبه کاربردی هم هست می خواستم بگم اسپری بدن مای مردونه که دقیق شصت تومنه که دیگه گفتی عطر دارم .من هزار بار براشوهر عطر خریدم بیست ساله که کنارمه پس خرافاته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی پول نداری چه سوپرایزی اخه  بجای کیک  کل پولاتو بزار رو هم ی اسلشی ی هودی چیزی بخر ا ...

چون پول نداره نباید کاری کنه😐

منم این ماه تمام مولامو خرج کرده بودم تولد قمری شوهرم بود سر چهارراه تو ماشین بودیم داشت با دوستش تلبنی حرف میزد حواسش نبود شیشه پایین بود یه بیست تومن دادم یه شاخه رز خریدم براش 

یهو گرفتم حلو صورتش صد برابر بیشتر از وقتی که براش سالن گرفتم خوشحال شد

همون کیک بگیر دوتایی شمع فوت کنین آرزو کنین و  خوش بگذرونین... واقعا مهم اینه که خوشحال باشین کنار هم...کادو هم ی کتاب شعر که رو صفحه اولش دوتایی خاطره امروز بنویسین تاریخ و ساعت بزنین که تا همیشه یادتون بمونه