golrozezard مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 215 عنوان دعابرای تمام بیماری ها 138 بازدید | 15 پست هرکس خودش یااطرافیانش مریضه بخونه ،من خودم امشب اینودیدم وخوندم ایشالاک درست باشه من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾ 1401/09/06 | 23:17 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golrozezard مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 215 من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾
بهار۳۰۳۸ عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 46680 آیت الکرسیاَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾
زینب۲۵ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3118 اسی لینک تاپیکمو اجازه میدی بذارم؟توسل به حضرت عباس هست لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
golrozezard مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 215 توروخدا واسه دخترخالم دعا کنید ۲۲سالشه تو کماست ایشالاک خوب بشن من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾
golrozezard مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 215 اسی لینک تاپیکمو اجازه میدی بذارم؟توسل به حضرت عباس هست بزارعزیزم من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾
نادیا۷۵ عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 7196 توروخدا واسه دخترخالم دعا کنید ۲۲سالشه تو کماست ایشالاه شفا پیدا کنهمادر بودن واقعا سخته من دوتا بچه کوچیک دارم یکیش بدنیا نیومده بخاطر مشکلات دومیه دارم پیر میشم
زینب۲۵ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3118 اسی؟جواب منو میدی؟ لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
زینب۲۵ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3118 https://www.ninisite.com/discussion/topic/9764928/نماز-کن-فیکون-حضرت-عباس?postId=261136923 لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
golrozezard مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 215 اسی؟جواب منو میدی؟ گفتم عزیزم بزار من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾
12345بانو عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 13308 ایشالاه شفا پیدا کنه مادر بودن واقعا سخته من دوتا بچه کوچیک دارم یکیش بدنیا نیومده بخاطر مشک ... بله واقعا خیلی سخته انشاءالله مشککل شما حل بشه...مشکل بچتون چیه؟
نادیا۷۵ عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 7196 بله واقعا خیلی سخته انشاءالله مشککل شما حل بشه...مشکل بچتون چیه؟ بند ناف تک شریانیه دیر فهمیدیم فقط اکو قلب دادم سالم بود ولی ممکنه مشکل قلبی یا کلیوی یا استخونی داسته باشه که موقع تولد معلوم میشه🥺🥺🥺
12345بانو عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 13308 بند ناف تک شریانیه دیر فهمیدیم فقط اکو قلب دادم سالم بود ولی ممکنه مشکل قلبی یا کلیوی ... انشاءالله موقع تولد سالم و تپل بیاد بغلت خدا کمکت میکنه گلم اگه لایق باشم برات آیت الکرسی خوندم