2777
2789
عنوان

الان چرا بیدارین❓

215 بازدید | 39 پست

چرا الان بیدارین؟ 

من که تو خوابگاهم. هم اتاقیهام دیر میخوابن. منم مجبورم تا الان بیدار باشم. 

الان اگه خونه خودمون بودم سه ساعت بود خوابیده بودم. 

مشکل بیدار بودن نیست. مسئله اینه که بیکارم. بیدارم. نه میتونم بخوابم. نه میتونم بیدار بمونم. کاری هم ندارم. 

نمیدونم دیگه چیکار کنم؟ یه اتاق خالی هست تو خوابگاه. دلم میخواد برم اونجا بخوابم. حاضرم رو زمین سفت اونجا زود بخوابم تا اینکه بخوام روی تخت اتاقم دیر بخوابم. 

ولی بدیش اینه که اتاق عمومیه ممکنه یهو یکی بیاد تو. کاش کلیدش دست خودم بود. ای خداااا

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

بی فکر تو سرمه خواب ندارم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فکر مراسم و جهزیه و پول و آینده  خوابم نمیبره

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بی فکر تو سرمه خواب ندارم

نشخوار فکری؟ 

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

يه پسر جيگر ركوئست داده تو كونم عروسيه🥲🤣

وااای😍😍