2777
2789
عنوان

کجی گردن نوزاد ۶ ماهه

3788 بازدید | 28 پست

سلام . بچم ۶ ماهشه تو سونوگرافی سرشو بزرگ نشون میداد دکترم گفت که مشکلی نیست ژنتیکی سرش بزرگه دنیام که اومد مشکلی نداشت همه جی نرمال بود یه مقدار دیر گردن گرفت حدود ۴ ماهگی وقتیم دکتر بردم گفت یه مقدار سرش کجه ویتامین دی تزریق. کرد براش و گفت اگه یه ماه ماساژ بدی درست میشه ولی بچم نمیذاره ماساژش بدم برا همین بردمش پیش یه دکتر دیگه گفت به خاطر اینکه تو نوزادی زیادی یه طرف خوابیده اینجوریه طرف چپ بخوابونیش درست میشه تا ۹ ماهگی اگه درست نشد فیزیوتراپی براش مینویسم کسی تو این زمینه تجربه داره لطفا کمکم کنه خیلی نگرانم

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم دختر منم همینطور بود

فقط به یه سمت میخوابید

سرش که کلا حالت گرفته بود به یه سمت و قوزی شده بود  

گردنم که گرفت تا یکی دوماه گردنش کج بود و سرش به یه سمت آویزون بود

من هیچ کاری نکردم....خودش خوب شد خداروشکر

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
الان کلش کجه یا گردن  یعنی فرم سرش بد شده؟

نه عزیزم فرم سرش مشکلی نداره ببخشید منظورمو بد رسوندم الان که گردن گرفته سرش به سمت راست تمایل داره یعنی صاف نگه نمیداره گردنشو

وای عزیزم دختر منم همینطور بود فقط به یه سمت میخوابید سرش که کلا حالت گرفته بود به یه سمت و قوزی ش ...

گردنشم کج میکرد؟؟؟چند ماهگی خوب شد گلم

عزیز شما چند وقت اون طرفی بخوابونش ببین فرقی میکنه یانه

دکترم همینو گفت ولی خب من از وقتی فهمیدم خودم برعکس میخوابوندمش فرقی نکرده