2777
2789

سلام...پراز بغضم و از اون آدمایی هستم که به نزدیکترین کسشون هم نمیتونن حرف بزنن...

من بعداز هزاربار شانس دادن به شوهرم دیشب ازش چیزی دیدم که تصمیم به طلاق گرفتم..ولی خیلی میترسم..طلاق خیلی ترسناکه؟اگه پدر مادرم مخالفت کنن چی؟میخوام بدون اینکه کسی بفهمه تا خود طلاق برم و بعد خبر بدم به بقیه..میشه اصلا؟

من ۶ ساله متاهلم..بنظرتون بعد این همه سال بازم مثل دختر‌ خونه میشم یا استقلال خودمو دارم‌؟

حرف برا گفتن خیلی زیاده فقط اینو بگم که بعد هزاربار شانس دادن و قسم خوردن شوهرم دیشب دیدم با یه خانومه برای پنجشنبه قرار کارای کثافت کاری گذاشته..خودش قسم می‌خوره واسه مخ کار گیری بوده..ولی من که باور نمیکنم ولی اگه حتی به این منظور باشه بعد اونهمه شانسی که بهش دادم دیگه نمیخوام ادامه بدم...یکم حرف بزنین برام بگین چیکار کنم😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من احمق خیلی برای این زندگی مزخرف از خود گذشتگی کردم...خرج خونه کلا با من بوده و شوهرم درس میخوند..شب و روز نداشتم..تحت اطلاعت کامل شوهرم بودم...همیشه به خودم میرسم و ورزش و ... و رابطه هرروز یا یه روز درمیون داشتم..پس با اینکه خيانت هیچ توجیحی نداره ولی حتی کوچیکترین حقی هم بهش نمیدم که این غلطو کنه...خوشی زده بود زیر دلش...خانواده شوهرم پشتمن ولی نه تا مرحله طلاق..یبار به مشکل خورده بودیم پدرشوهرم میگفت بیا قهر خونه ما...بچه بازیه مگه؟الان خونه ی خودمم و شوهرمو بیرون کردم..تهدید کردم اگه تا موقع طلاق کسی کوچیکترین شکی کنه به ما آبروتو میبرم..بنظرتون باید چیکار کنم؟پدرمادرم عاشق دامادشونن چون جز خوبی ازش به کسی نگفتم تا الان

دوست ندارم کسی و به جدایی تشویق کنم ولی اگه بچه نداری عاقلانه تصمیم بگیر با مشاور صحبت کن ،دیدم خیلی ...

درسته موافقم 

ادم معتاد و ادم هرزه هیچ وقت ترک‌نمیکنن 

ترک‌کنن هم‌موقته

یعنی میخای از مهریه ات بگذری ؟

نه ولی اصلا از قوانین خبر ندارم..من حاضرم سالها هم طول بکشه طلاقم مشکلی ندارم..ولی خوش بحالش نشه..ولی قبلا ها به شوخی حرف میزدیم میگفتم مهریه ام فلان قده میگفت الان قانون جوری شده فقط ۱۱۰ تا سکه اونم اگه داشت ..اگه نداشت که هیچی به هیچی