2777
2789
عنوان

با نامزد باشگاه نرو چه کنیم💥💸

133 بازدید | 12 پست

دوستان من دو ساله نامزد کردم و قرار شد تا انتهای تحصیلم نامزد باشیم( امسال دانشگاه تموم میشه)و بعد عقد کنیم 

حالا اصل مطلب: من نامزدم رو به خاطر اخلاق خوب و اصالتش قبول کردم ولی یه مشکلی هست اینه که واقعا ریز اندامه یعنی از نظر هیکل مثل خودمه من ازش حس مردونگی رو نمی‌گیرم خودم واقعا خوش هیکلم رژیم دارم باشگاه میرم اونو به زور فرستادم باشگاه اوایل تا حدود ۵ ماه رفت بعد گفت کیست ایجاد شده به خاطر دفع پروتئین تو باشگاه به نظر خودم واقعا بهونه اس حالا نمی‌دونم چیکار کنم دیگه

عزیزان کاربری دست دو نفره اگر تاپیکا هماهنگی نداره فکر نکنین سرکارین😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد و وزن خودت و نامزدت چنده عزیزم؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
یاد بگیریم ادمارو بدون تغییر دادن دوست داشته باشیم و بپذیریم

دوسش دارم اما به هر حال آدما باید هم‌تراز باشند تو زندگی مشترک این همه من تلاش دارم میکنم واسه زندگیمون فکر میکنم خواسته کوچیکیه در مقابلش

وایی درکت میکنمممممن واقعا به هیچ وجه حاضر نیستم با پسری که باشگاه نمیره وارد رابطه بشم.

چند تا راهکار بده پس🥹😂

دوسش دارم اما به هر حال آدما باید هم‌تراز باشند تو زندگی مشترک این همه من تلاش دارم میکنم واسه زندگی ...

هرکسی ی طرز فکری داره عزیزم . من اینجوری فکر میکنم شما اونجوری . فقط خاستم نظرمو بگم . زندگی مشترک از نظر من می پذیرفتن هم همون‌جوری که بودیم و تلاش بدون چشم داشت 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

هرکسی ی طرز فکری داره عزیزم . من اینجوری فکر میکنم شما اونجوری . فقط خاستم نظرمو بگم . زندگی مشترک ا ...

مرسی ازت🌸