2777
2789
عنوان

خانم های که لباس چرم میخرین،یک لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 27 پست
برند ترک برند مطرح خاصی نیست

نه گلم منظورم چرم ترکه

چرم ترکیه بعد از ایتالیا بهترین چرم جهانه و گرونه قاعدتا

من تابستون استانبول بودم قیمت میکردم یه کت کوتاهش رو نزدیک چهار میلیون ب پول ما میگفتن

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
باید چربش کنی ولی یه نکته اگه فیلم گذاشته دقت کن ازینا نباشه راه میری جیر جیر کنه

اوه حتما مرسی عزیزم

یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مرد و خاطره تو برای همیشه فراموش خواهد شد😔😔( بعد ۵ سال عضویت بخاطر حرف حق تعلیق شدم🙄)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه خیالتون راحت باشه فقط و فقط از چرم مشهد بخرید عالیه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من چرم طبیعی دارم تا حالا پوست پوست نشده.. البته قیمتش خیلی بیشتر از این حرفاست

من خودم اصلا کار چرم دوست ندارم،چون از این پافر خوشم اومد گفتم

یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مرد و خاطره تو برای همیشه فراموش خواهد شد😔😔( بعد ۵ سال عضویت بخاطر حرف حق تعلیق شدم🙄)
والا من خودم نماليدم تا به حال اما از جايي باروني خريدم گفت فصل سرما كه هوا خيلي سرد ميشه روغن زيتون ...

ن روغن زیتون نزنین تغییر رنگ میده...اول ی گوشه ای ک توی دید نیست امتحاک کنین بعد اگه خواستین ب همش بزنین

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

مرسی دوستان،من دنبال کار چرم نبودم،مدل این پافر رو خوشم اومد،فروشنده گفت چرم دودل شدم

چرم شیک ولی نگهداریش سخت،من هیچ وقت لباس چرم نمیگیرم اینم از مدلش خوشم اومده بود

چه جالب ممنون 

آره من امتحان کردم تغییر کرد ...این چرمایی هم ک تو بازار ب اسم اصل میفروشن بازم اصل نیستن فقط کیفیتشون بهتر از فومه...اصل خیییلی گرون تر از این حرفاس ی کفششو سال ۷۹ بابای من زاهدان خرید ۵۰۰ هزار تومن خریدم اونم دست دوم 

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟