2777
2789

من از این پافر خیلی خوشم اومده ولی چون چرم میترسم بگیرم،بعدا پوست پوست بشه

یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مرد و خاطره تو برای همیشه فراموش خواهد شد😔😔( بعد ۵ سال عضویت بخاطر حرف حق تعلیق شدم🙄)

اونایی که چرم استفاده کردن لطفا راهنمایی کنید

یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مرد و خاطره تو برای همیشه فراموش خواهد شد😔😔( بعد ۵ سال عضویت بخاطر حرف حق تعلیق شدم🙄)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد روغن بزني بهش 

یعنی مثل کفش چرم؟بعد شستنش چطوریه

اگه ترک اصل باشه پوست پوست نمیشه

البته بنا به قیمتش فک نکنم چرم اصل ترک باشه

من 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
با توجه ب قیمتش فک نکنم خراب بشه

قیمتش اتفاقا برای چرم ترک کمه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
یعنی مثل کفش چرم؟بعد شستنش چطوریه

والا من خودم نماليدم تا به حال اما از جايي باروني خريدم گفت فصل سرما كه هوا خيلي سرد ميشه روغن زيتون بزن بهش جذبش ميشه 

بعد اينكه چرم اصل اين پافر زير ٣،٤ ميليون نيست چرم مصنوعي هست 

خدايا صلاحتو با حاجت دل من يه گره ي كور بزن ♥️
قیمتش اتفاقا برای چدم ترک کمه

برند ترک

برند مطرح خاصی نیست

اونایی که چرم استفاده کردن لطفا راهنمایی کنید

من چرم طبیعی دارم تا حالا پوست پوست نشده.. البته قیمتش خیلی بیشتر از این حرفاست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
قشنگ نیست اگر سادشو بگیری قشنگتره مگه چندسال میخوای بپوشی که پوسته شه 

من لباسام را زیاد نگه میدارم،چون تنوع لباسام زیاد واسه همین شاید درسال فقط ۴ بار بپوشم