2777
2789

قزل آلا معمولی کیلو ۱۰۰بود قزل آلا جنوب ۴۶ چرا ارزونتره؟بدمز س بومیده؟

من قزل معمولی پرورشی میترسم دوست دارم اینم دیدم ارزونه میخوام بدونم اگه خوبه بخرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنوب که خیلی ماهیای خوشمزتر از قزل آلا هستش،تا حالا نکرفتم قزلشو ولی فک کنم منظورتون ماهی هوور باشه

نمیدونم جنوبی نیستم ماهی گنده و شبیه همون قزل آلا معمولی بود ولی چاق و گنده و دراز و یکم قرمز

من مسافرت شیراز بودم خوردم عالی بود خیلی دوس داشتم.خب جنپب باید ارزونتر باشه دیکه جاش اونجاست

من جنوب نیستم واسه همین نمیشناسم پا هی جنوب ماهی تیلاپیا خوردم خیلی دوست دارم و قزل آلا پرورشی یبار کپور خریدیم خیلی بدم اومد

نمیدونم جنوبی نیستم ماهی گنده و شبیه همون قزل آلا معمولی بود ولی چاق و گنده و دراز و یکم قرمز

همون ماهی هوور بهش میگن،گوشت قرمزی داره ولی سرخش که کردی گوشتش سفید میشه ولی بعضی جاهاش سیاهه مزشم خیلی خوبه نسبت به قیمتش،بو و اینا اصلا نداره اگه تازه بگیری،ولی من شوهرم چون بعضی از قسمتای گوشتش سیاه میمونه زیاد خوشش نمیاد 

ولی ارزش داره بخرین،مزشم از قزل بهتره

همون ماهی هوور بهش میگن،گوشت قرمزی داره ولی سرخش که کردی گوشتش سفید میشه ولی بعضی جاهاش سیاهه مزشم خ ...

خیلیممنون شما جنوبی هستین؟

میشه یکم غذاهای جنوبی خوشمزه یادم بدین غذاهای جنوب خیلی خوشمزس 

ادویه و چاشنی هاتون چیه

خیلیممنون شما جنوبی هستین؟ میشه یکم غذاهای جنوبی خوشمزه یادم بدین غذاهای جنوب خیلی خوشمزس  اد ...

بله،جنوبیم،وچند ساله ساکن بندرم 

چاشنی و ادویه و غذاهای خیلی متفاوتی داره هرچی که خواستی بگو بهت بگم عزیزم

بله،جنوبیم،وچند ساله ساکن بندرم  چاشنی و ادویه و غذاهای خیلی متفاوتی داره هرچی که خواستی بگو ب ...

من یبار اهواز خونه ی اهوازی قرمه سبزی خوردم اصلا طعم‌متفاوت و فوق العاده خوشمزه ای داشت توش چی میزنین انقدر خوشمزه میشه؟

ماهی هاتون چجوری درست میکنین خوشمزه میشه؟

من یبار اهواز خونه ی اهوازی قرمه سبزی خوردم اصلا طعم‌متفاوت و فوق العاده خوشمزه ای داشت توش چی میزنی ...

قرمه ادویه مخصوص داره که من میزنم و همه خوششون میاد،احتمالا ادویش اونجاها هم باشع،ماهی هم من با سبزی محلی درست میکنم مزش فوق العاده میشه،با زعفرون و آبلیمو و نمک و فلفل و پیاز مزه دارش میکنم ماهی تازه نمیخواد از یه شب قبلش بزاری تو مواد بعدشم شکشمو با سبزی تازه ماهی و میهل یک نوع سبزی خوشبوعه که واسه غذا استفاده میشه رو تفت میدم با پیاز و گردو و خلال بادوم و زرشک میریزم تو شکمش خیلی خوشمزه میشه،

غذاهای جنوبی مثل هواری میگو،مرغ و گوشت و ماهی 

مندی مرغ و...،بریانی....

خورشت عربی خیلی غذاهای متفاوتم داره الان یادم نیس

و دسرای خوشمزه و راحت ،حلواهای متفاوت 

قرمه ادویه مخصوص داره که من میزنم و همه خوششون میاد،احتمالا ادویش اونجاها هم باشع،ماهی هم من با سبزی ...

احالت بیام‌بندرعباس بگیرم ازین چیزا سبزی و ادویه