2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم سعی کن برو سمت خدا باهاش حرف بزن درد و دل کن باورکن اروم میشی و خودش بهت کمک‌میکنه ،اعصاب خوردیت بخاطر مشکلاتت هست همشونو بسپار دست خدا عزیزم منم برات دعا میکنم اروم بشی و خوشبخت ترین بشی گلم

گلم سعی کن برو سمت خدا باهاش حرف بزن درد و دل کن باورکن اروم میشی و خودش بهت کمک‌میکنه ،اعصاب خوردیت ...

سال هاست که خدارو گم کردم…

دیگه حتی یادم رفته حرف زدن با اون رو…

دیگه حتی حضورش رو حس نمیکنم و چه بدبختم من😭😭😭

به خوده خدا قسم دیگه دارم از پا درمیام میترسم آخرش کار بدم دسته خودم

عزیزم منم مشکلاتی شبیه مشکلات شما داشتم روزای خیلی خیلی سختی رو گذروندم نابود شدم ولی خواست خدا بود که با یه سادات خانمی که توی تلگرام کانال دارن اشنا بشم خیلی خانم خوبیه جدش امام حسن مجتبی هست هر مشکلی داشته باشی بهت ذکر مخصوص میده میخونی و مشکلت حل میشه رایگان هم هست،خیلی خیلی هم توی گروهش حاجت روایی میزارن ،منم از وقتی اشنا شدم هم رابطم با خدا خیلی محکم شده خداروشکر و هم هر مشکلی که داشتم به لطف نفس حقش مشکلاتم حل شده خاستی لینک میدم عضو شو مطمئنم حالت خوب میشه عزیزم