2777
2789
چرا؟؟ 

ایست قلبی کرد 15 دقیقه به مغزش اکسیژن نرسید  وقتی سوار اورژانس کردنش دوتا از دنده هاش رو شکستن  دیروز من نبودم خواهرم بیمارستان بود از اتاق بابام(ای سی یو) صدای گریه بچه امد رفت پرسید دو نفر اشتباهی رفتن داخل بچه هم گریهههه اوناهم انفولانزا داشتن رفتن دو و بر بابام امشب واکنش نشون داد بدنش حالش بد شد فشار رفت روی 7 خیلی حالش بعد شد به ما فرم شکایت دادن پر کنیم که کردیم انشالله بابام چیزیش نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش دعا میکنم مراقب خودت باش دوستم غصه نخور 🥺❤️

ی دکتره دل مارو خون کرد میگفت مرگ مغزیه فلان بعد متخصص گفت کی همچین حرفی زده؟ خودش داره نفس میکشه فقط یکم از دستگاه کمک میگیره اون روز مردمو زنده شدم بخاطر دروغش