😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بله عزیزم من روز اول بود رفته بودم تو هفته ۳۷.دکتر بهم گفت برو بیمارستانی که دستگاه داشته باشه بچه باید بره تو دستگاه. ولی خداروشکر ریه هایش تشکیل شده بود و سالم بود
هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمیشنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم
من زایمان کردم ولی بچه ده روز دستگاه رفت و زجر تنفسی داشت.اگه امپول ریه زده بودم شاید اینجور نمیشد.
عزیزم آمپول ریه چیه؟من نشنیدم تا حالا
هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمیشنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم
دو ساله مبتلا به ام اس هستم... عاشق شوهر و دخترمم. مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور. با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄 به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره. دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑 خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺