2777
2789
عنوان

چله و ختم سریع جواب بده برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدم بخداست🌹

ببخشید فکر میکنی فقط شما دخترا مشکل خواستگار و ازدواج دارید بیشتر پسرا هم همین مشکل رو دارن مثلاً یکی مثل خودم ولی همیشه امیدم به خدا بوده و هست اون بهتر میدونه تقدیر من و بقیه جوان‌ها چی میشه پس شما هم از خدا کمک بخواه شک نکنید حواسش به شما هست درضمن جمله اول امضای خودتون رو تغییر بدید البته اگه دوست داشتید🙃

ببخشید فکر میکنی فقط شما دخترا مشکل خواستگار و ازدواج دارید بیشتر پسرا هم همین مشکل رو دارن مثلاً یک ...

واقعا آقایون فکرمیکردم راحت ترن توی انتخاب ولی مثل اینکه اونام مشکلات خودشون و دارن توی انتخاب. انشالله همه رو خدا کمک کنه... چرا تغییر بدم از چه لخاظی؟

واقعا آقایون فکرمیکردم راحت ترن توی انتخاب ولی مثل اینکه اونام مشکلات خودشون و دارن توی انتخاب. انشا ...

من خودم یکی از اون آقایون هستم و خیلی از پسرایی رو میبینم که همین مشکل رو دارن  پس فقط دخترا مشکل ندارن بعد اینکه جمله اول امضا رو بخون ببین مشکلش چیه