2777
2789
عنوان

همسایه بی شعور

1256 بازدید | 58 پست

دوستانی که همسایه بی شعور دارن میشه بگین چه رفتاری باهاشون نشون میدین؟حقیقتش ما یه همسایه ببشعور داریم که کارش فقط تقلید .همه چی رو تقلید میکنن. شاید دونه به دونه بخوام بگم شما بخندین ولی وقتی تو این موقعیت باشین و یه نفر مثل میمونهمه کاراتونو‌ از خوب تا بد از طرف ببینین چی کار میکنین؟جالبه ما اصلا سلام علیکم باهاشون نداریم بس که آدمای چیپی هستن ولی واقعا ول کن ما نیستن احمقا و خیلی رو مخن😤

مثلا چى رو تقليد ميتونه بكنه  همسايه مگه باهاتون رفت و امد داره؟!

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا ارتباطی ندارم اگر توی آسانسور ببینیم سلام بدم و برم برامم مهم نیست بقیه چکار کنن تقلید کنند یا هرچی.تنها چیز رومخ از همسایه صدای داد و بیداد از خونشون هست که اونم آهنگ روشن میکنم نشنوم

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

حالا یکی دوموردشو بگو 

ببیتیم در چه حد 

مثلا من همسایم تا دید دمپایی روفرشی خریدم ، فرداش اومد در خونه رو زد موقع حرف زدن هی پاهاشو تکون میداد بعد که دید من هیچی نمیگم خودش گفت منم رفتم دمپایی خریدم بعدم هر هر خندید ، منم گفتم مبارکت باشه ...

لامصب تو جاروبرقی کشیدنم رقابت میکرد تا صدای جارو برقی رو میشنید ، اونم جاروشو روشن میکرد😁

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

چندتا بگو

من پارسال بچه هام کوچیک بودن دوقلو هستن کلی خسته بودم پریود بودم اینا صندلی ناهارخوری رو میکشیدن زمین... یدفه طبقه پایینیمون اومد با مشت کوبید ب درمون و کلی گریه کرد و سر صدا ک سرم درد گرفت و نفرین کرد منم قاطی کردم یهو درو روش کوبیدم گفتم گمشو بابا عوضی 

بعدش خیلی احساس بیشعور بودن کردم ولی نرفتم حلالیت بگیرم

حیوان مورد علاقم: اکسم

حالا یکی دوموردشو بگو  ببیتیم در چه حد  مثلا من همسایم تا دید دمپایی روفرشی خریدم ، ف ...

مثلا با شوهرم دم در یه حرفی بزنیم یا حتی یه خحکتی کنیم از چشمی میبینن و سری بعد که میرن بیرون جلوی خودمون اون کارو میکنن یا هم انقد بلند حرف میزنن دم در که ما هم بشنویم.

صدای آهنگ از خونمون بشنون (موقع بیرون رفتن میتونن بشنون)زودی آهنگ میزارنوصداشو بلند میکنن که بگن ما هم شادیم🤣

در واحد از دستمون ول بشه ۴ بار عمدی درو میکوبن در حالیکه خودشون بدترین اذیتها رو میکنن که سطح فرهنگ من نیست که انجام بدم و بگم بفرما.

اینا یه سری از کارهای مسخرشونه که قبلا خیلی خیلی زیاد بود الان به نسبت کم شده.اینکه یه نفر مثل میمون هر چیزی ببینه رو انجام میده اذیت میشم .همیشه کسی در واحدو بزنه پشت در قایم میشم چون میدونم با چشمی کنترل میشم و اینا خیلی اذیتم میکنه.واقعا نمیدونم چی کار کنم که بی خیال بشم.با اینکه میدونم آدمهای لول پایینین و نباید به کارهاشون فکر کنم ولی خوب همش خود خوری میکنم.

چندتا بگو من پارسال بچه هام کوچیک بودن دوقلو هستن کلی خسته بودم پریود بودم اینا صندلی ناهارخوری رو ...

خوب اونم کارش زشت بوده میتونست آروم بگه اونوقت شما هم خیلی آروم توضیح میدادین که دوقلوین بچه هات و کنترلشون سخته

مثلا با شوهرم دم در یه حرفی بزنیم یا حتی یه خحکتی کنیم از چشمی میبینن و سری بعد که میرن بیرون ج ...

عجب ، همون دیگه باید اهمیت ندی 

مستاجری یا اونا مستاجرن ؟

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
حالا یکی دوموردشو بگو  ببیتیم در چه حد  مثلا من همسایم تا دید دمپایی روفرشی خریدم ، ف ...

یکی تو فامیل با من اینجوری بود

چندبار تو خرج انداختمش درست شد😆😆

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

رو روت به شوخی میگه والا خوبه .ما جا کفشی خریدیم آوردیم گذاشتیم داخل خونه فرداش خریدن گذاشتن تو راهرو.من والا نمیتونم انقد چیپ باشمو به طرف القا کنم که از چشمی دیدیم جا کفشی گرفتین ما هم خریدیم.همش فکر میکنن تو سطح ما هستن ولی کاملا متفاوتن و این اذیت کننده هست برام و گرنه با پول خودش خریده مبارکش باشه

اینا خوبه ما یه همسایه داریم کلا مودی و اخلاقشون بهاریه ، صبح تا شب فوش رکیک میدن به هم توی راهرو ،شب اتاقشون بالای اتاق منه صدای های .... 

ادم روش هم نمیشه چیزی بهشون بگه

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
عجب ، همون دیگه باید اهمیت ندی  مستاجری یا اونا مستاجرن ؟

متاسفانه جفتمون مالک .مستاجر بودم که خیلی وقت پیش عوض میکردم خونرو ولی یه شرایطی هم داریم که نمیتونیم خونه رو عوض کنیم و باید یه چن مدت تحمل کنم ولی واقعا نمیتونم.