2777
2789
عنوان

یه دعایی که ردخور نداشته باشه هست

5181 بازدید | 75 پست

۵ساله ازدواج کردم زندگیم زهرماره چون همسرم زناکاره بهم اهمیت نمیده ی مدت خوبه ی مدت هار خسته شدم طلاقم نمیزارن بگیرم روحیه ام خراب شده کلا نمیدونم چ کنم دعا و همه چ انجام دادم خسته شدم واقعا هیچ راه فراری ندارم انگار دلم نمیخواد خودکشی کنم چون ارزشش رو نداره ولی بدجور سخته روزگارم

واقعا زنا کاره؟؟؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواین دوره زمونه جای شکی نیست اکثرا مردا همینجورین

🤦‍♀️🤦‍♀️

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

نماز اول وقت حلال تمام مشکلاته بعدشم تسبیحات حضرت زهرا البته به شرطی که سعی کنی با حضور قلب بخونی و مطمئن باشی مشکلت حل میشه

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

مشکل جنسیش حل شد؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

عزیزم با خدا حرف بزن با خدا در دل کن و از خدا بخواه برای دیگران دعا کن حس خوبو انرژیو بگیر کلی سبک میشی کلی خالت خوب میشه اگه میتونی با ی روانشناس حرف بزن و راهنمایی بخواه الاهی که همه چیز درست بشه خواهری

اره باهر زنی ک ب ذهنت برسه رابطه داره

خوب اینجوری که مریض میشی چرا منتظر طلاقشی خودت برو درخاست بده

نماز اول وقت حلال تمام مشکلاته بعدشم تسبیحات حضرت زهرا البته به شرطی که سعی کنی با حضور قلب بخونی و ...

ايشون نماز بخونه شوهرشون ديگ خيانت نميكنه؟ چ ربطي داره الان؟ همه چيو گير ميدين ب دين

🙂❤️
عزیزم با خدا حرف بزن با خدا در دل کن و از خدا بخواه برای دیگران دعا کن حس خوبو انرژیو بگیر کلی سبک م ...

جز خدا که کسی ام ندارم هیچکس پشتم نیست وقتی هم آتو گرفتم همه دشمنم شدن جا اینکه کنارم باشن و کمک کنن جدا شم

استارتر اگه تلگرام داري بگو برات ي كانال بفرستم راهكارشو گذاشته كه بتوني خودت ببنديش 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
ايشون نماز بخونه شوهرشون ديگ خيانت نميكنه؟ چ ربطي داره الان؟ همه چيو گير ميدين ب دين

من خودم نماز میخونم ولی وقتی روحیه ام خیلی داغون میشه نمیخونم چون واقعا حوصله هیچی رو ندارم و خیانتاش ایطوره ک بازن برادراش و زن عموهاش و دخترعمو دخترعمه و دایی و... رابطه جنسی داشته و داره