۵ساله ازدواج کردم زندگیم زهرماره چون همسرم زناکاره بهم اهمیت نمیده ی مدت خوبه ی مدت هار خسته شدم طلاقم نمیزارن بگیرم روحیه ام خراب شده کلا نمیدونم چ کنم دعا و همه چ انجام دادم خسته شدم واقعا هیچ راه فراری ندارم انگار دلم نمیخواد خودکشی کنم چون ارزشش رو نداره ولی بدجور سخته روزگارم
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
تواین دوره زمونه جای شکی نیست اکثرا مردا همینجورین
🤦♀️🤦♀️
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
عزیزم با خدا حرف بزن با خدا در دل کن و از خدا بخواه برای دیگران دعا کن حس خوبو انرژیو بگیر کلی سبک میشی کلی خالت خوب میشه اگه میتونی با ی روانشناس حرف بزن و راهنمایی بخواه الاهی که همه چیز درست بشه خواهری
ايشون نماز بخونه شوهرشون ديگ خيانت نميكنه؟ چ ربطي داره الان؟ همه چيو گير ميدين ب دين
من خودم نماز میخونم ولی وقتی روحیه ام خیلی داغون میشه نمیخونم چون واقعا حوصله هیچی رو ندارم و خیانتاش ایطوره ک بازن برادراش و زن عموهاش و دخترعمو دخترعمه و دایی و... رابطه جنسی داشته و داره