2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب

7691 بازدید | 15 پست

دوستان عزیز میخواستم تجربه خودم رو در اختیار کسانی بگذارم که هفته های پایین نشتی دارن ودکتر ختم بارداری داده .

من  دو تاهماتوم بزرگ  داشتم  ۱۲ سانت و۱۰ سانت بعد خونریزی شدیدی که کردم تو بیمارستان بستری شدم وبعد یه هفته با حال عمومی خوب مرخص شدم قرار بر این شد که استراحت باشم تا جذب یا دفع بشه هماتوم بزرگم . دکترم شبی یه شیاف داده بود  که برای این هماتوم خیلی کم بود .فردای روزی که مرخص شدم رفتم آزمایش دادم که توی اون آزمایش عفونت بدنم شدید بود وبعد تست آمنیوشور تشخیص دادن که کیسه آبم سوراخه ولی تو سونو حجم آب دور جنین نرمال بود . ترشحم بوی بدی میداد که من نمیدونستم این عفونته .بعد دوباره بستری شدم بیمارستان وآنتی بیوتیک تزریق کردن وبعد ۳ روز جواب آزمایشم اومد ومشخص شد عفونت به خونم رسیده وختم بارداری دادن من شهرستان بودم خودمو مرخص کردم واومدم تهران بیمارستان دی تحت نظر دکتر اقصی ویک هفته حدودا بستری بودم وعفونت خونم برطرف شد ومرخص شدم .

ترشحت بوی وایتکس میداد؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خخخخخب دقیق و کامل بگو لطفاً مرسی از تاپیکت

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخب دقیق و کامل بگو لطفاً مرسی از تاپیکت

منظورم اینه که اگه آب دور جنین خشک نشده باشه با استراحت وبستری شدن ومصرف آنتی بیوتیکوسرم  وآب ودلستر زیادمیشه کیسه آب ترمیم بشه 

آره من تو خونه بودم واهمیت نمیدادم درحالی که عفونت واژن میزنه کیسه آبو پاره میکنه مهمه باید رفع بشه

ترشح منم دقیقا همین بو رو میده فقط سه تا شیاف کلیندامایسین استفاده کردم کمتر شده بوش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بی تفاوت نباش حتما عفونت رو برطرف کن

عفونت واژن داشتن قبل بارداری خیلی دارو مصرف کردم خوب نمیشم الان با این شیافه بهتر شده

عفونت واژن داشتن قبل بارداری خیلی دارو مصرف کردم خوب نمیشم الان با این شیافه بهتر شده

آره برو متخصص خوب وحتما درمان شو .یه مقدار سنگ نمک تو آب قاطی کن هر وقت از دستشویی میایی بیرون خودتو باهاش بشور یه هفته ای خوب میشی .

منظورم اینه که اگه آب دور جنین خشک نشده باشه با استراحت وبستری شدن ومصرف آنتی بیوتیکوسرم  وآب و ...

خدا خیرت بده ، علایم نشتی کیسه آب چیه ؟ من شک دارم نشتی باشه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خدا خیرت بده ، علایم نشتی کیسه آب چیه ؟ من شک دارم نشتی باشه  

فقط مثل آب ازت میاد ترشح سفید رنگه ولی کیسه آب فقط آب خالیه یه دستمال بزار چند تا سرفه شدید کن اگه خیس شد یعنی کیسه آبه  .اگه شک داری برو بیمارستان  تست آمنیوشور بده این تست خطا نداره .

فقط مثل آب ازت میاد ترشح سفید رنگه ولی کیسه آب فقط آب خالیه یه دستمال بزار چند تا سرفه شدید کن اگه خ ...

مرسی عزیزم 💞🧚

فقط مثل آب ازت میاد ترشح سفید رنگه ولی کیسه آب فقط آب خالیه یه دستمال بزار چند تا سرفه شدید کن اگه خ ...

عزیزم آخرش چیشد؟بچت سالم به دنیا اومد؟عفونت تاثیری تو سلامتیش نداشت؟؟ممنون میشم جواب بدی