2777
2789
عنوان

خواب جنسیت جنین

841 بازدید | 15 پست

سلام به همگی هفته هفدهم بارداریم و هنوز مشخص نشده نی نی چیه,اما خب حالت های خودم و ویارام شبیه جنس دخمله،توی بارداری دوبار خواب نوزاد دختر بچه خوشگل سفید دیدم که دارم شیرش میدم،دو سه روز پیش یکی از دوستام که می‌دونه باردارم خواب دیده بچه ام پسره اسمشو امیر علی گذاشتیم نظر شما چیه خواب من درسته یا ایشون؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواب میدیدم دختر دارم اسمشو زهرا گزاشتم اخرش دختر شد دلم نیومد زهرا نزارمم هفته ۱۸ مشخص میشه دیگه

من شنیدم اگه توی خواب دیدین اسم امامها رو گذاشتین روی بچه بهتره همونو بذارین نیمدونم باز،نامدار باشه زهرا جان شماام منو همسرمم فرزند سوممونه و دوتا دختر گل داریم قرار شده اگه دختر بود اسمشو زهرا بزاریم پسر شد علی توکل بخدا