2777
2789
عنوان

با کسی که یهو عصبانی میشه

157 بازدید | 22 پست

چه رفتاری باید کرد

واقعا نمیدونم

اگر میدونید راهنمایی کنید

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش دهن به دهن نزار

برای مرخص شدن نی نی یک روزه ما از بیمارستان یه حمد میخونی؟....ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 کاشکی دنیا یادش بره مارو ، نبینیم طلوع آفتاب رو🖤...اسکار غم انگیز ترین حس هم میرسه به اینکه بهترین آدم زندگیت میشه بدترین تجربه ی عمرت...☠️ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند؛ چه تلخ است قصه ی عادت.....🖤🌊 ....یه حمد برای شفای کوچولومون بخونید...کاربر روح_آنابل۲ هستم ترکوندنم😏
اونموقع ک عصبیه باهاش بحث نکن جلو چشمشم نباش

اتفاقا برعکس باید باهاش صحبت کرد با نادیده گرفتن فکر میکنه مهم نیست و بیشتر عصبانی میشه 

باید فقط باهتش موافقت کرد تا آروم بشه

شاید یک مشکلی یا کمبود ویتامینی داره. کمکاری تیرویید هم آدم رو زود عصبی می‌کنه. آزمایش بدن خیلی ازین مشکلات با دارو حل و درمان می شه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اونموقع ک عصبیه باهاش بحث نکن جلو چشمشم نباش

موضوع اینه من اصلا حرف نمیزنم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

من خودم اینجوریم

هیچی هم هرومم نمیکنه

اون شخص باید خودش یه نشونه ای چیزی بذاره که موقع عصانیت بتونه غلبه کنه وگرنه هیچکی نمیتونه کاری بکنه براش

حتما وقتی ارومه باهاش حل کن قضیه رو

ازش فیلم بگیر بفهمه عصبانیت چقد بدع

اتفاقا برعکس باید باهاش صحبت کرد با نادیده گرفتن فکر میکنه مهم نیست و بیشتر عصبانی میشه  باید ...

با ادم عصبی زیاد زندگی کردم باید اروم بود

دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .
همسر من اینجوریه خیلی هم سخت اروم میشه جدیدا شروع کردم تو عصبانیتش سکوت میکنم حرفش تموم شد کلی با ار ...

بخدا من حرف نمیزنم

امروز داشتیم میخندیدیم یهو مثل جنیا شد بعدشم حمله کرد سمت منو زد تو صورتم🥺

یعنی چی؟🥲

یعنی اینکه داشتیم میخندیدیم بچمم داشت الکی گریه میکرد یهو بمن گفت اگر بری طرفش هرچی دیدی از چشم خودت دیدی زنگ میزنم داداشت گفتم من که کاری نکردم چرا اینجوری منو میلرزونی یهو حمله کرد بهم و زد تو صورتم😔

یعنی اینکه داشتیم میخندیدیم بچمم داشت الکی گریه میکرد یهو بمن گفت اگر بری طرفش هرچی دیدی از چشم خودت ...

از چیزی عصبی بوده ؟

دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .