2777
2789
عنوان

با کسی که یهو عصبانی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 22 پست

عزیزم موقعه عصبانیت یکی باید آب باشه یکی که آتیش اگه اون یکیم آتیش باشه کلا میشه آتیش سوزی 

اگه بعدش آروم شد تونستید باهم حرف بزنید اگه کنترل خشمو یاد بگیرم کلا خیلی خوب میشه سعی کنید اگه ازتون حرف شنوی داره بیایید بگید بیا باهم کنترل خشم یاد بگیریم اگه خودتون نمیتونید با مشورت مشاور ان شالله که زودی زود مشکلتون حل میشه

من خودم اینجوریم هیچی هم هرومم نمیکنه اون شخص باید خودش یه نشونه ای چیزی بذاره که موقع عصانیت بتون ...

هزار بار باهاش حرف زدم خودشم کار بدشو قبول داره و میگه دوست ندارم اینطوری باشم ولی نمیتونه خودشو کنترل کنه

این لجبازی و عصبانیتش رو پسرم خیلی تاثیر گذاشته 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موقعه عصبانیت یکی باید آب باشه یکی که آتیش اگه اون یکیم آتیش باشه کلا میشه آتیش سوزی  اگ ...

من کا خاموشم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
هزار بار باهاش حرف زدم خودشم کار بدشو قبول داره و میگه دوست ندارم اینطوری باشم ولی نمیتونه خودشو کنت ...

اگه قبول کرده که خیلی خوبه

پس بگو ما نشونه میذاریم هر وقت عصبی شدی به پسرمون فکر کن و مثلا اگه نشسته بلند بشه یا اگه سرماست بشینه.

مهمه که به چیزی که خیلی دوسش داره فکر بکنه. موقع اروم بودنم خیلی در این مورد صحبت کنید. مثلا میوه بیار بشینید یهو تمرین کنید این قضیه رو

افرین خواهر گلم چقدر خوب میشه آدم متوجه قلق طرف مقابل  میشه میشه برای منم دعا کنی شوهرم قید طلا ...

ان شاالله آشتی کنید

از چیزی عصبی بوده ؟

نه اصلا

نه اصلا

من ادم اینجورب دور و برم زیاد بوده سعی کن وقتی اروم شد باهاش صحبت کنی

دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .