2777
2789
عنوان

لطفا بهم کمک کنید خیلی مهمه

123 بازدید | 12 پست

دوستان من ازدواج کردم و یک مزاحم از طرف خانواده همسرم هست که هر روز و شب میاد خونه ما دیگه واقعا خسته شدم

خب منم آدمم دلم میخواد خونه خودم راحت باشم آزاد باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس‌العمل همسرت چیه ؟ چه نسبتی باهاتون دارند ؟

داداش همسرم هست، هیچی مهم نیست براش 

ولی خب من اذیت میشم مثلا الان که اومدم بخوابم باز اومد خسته شدم😭😭

داداش همسرم هست، هیچی مهم نیست براش  ولی خب من اذیت میشم مثلا الان که اومدم بخوابم باز ا ...

خوب پس حمایت همسرت رو نداری متأسفانه 

نمی‌دونم واقعا باید چه کار کنی .. سیاست من اینجور مواقع این هست که از شرایط موجود لذت ببرم .. یعنی حالا که نمیتونم مثلاً مانع حضور ایشون بشم در کنارشون خوش باشم . 

به هر ترتیب تو طبق شرایط زندگی خودت و برنامه ریزی هات پیش برو .. یعنی انگار که ایشون نیستند و همه چیز رو طبق روال انجام بده . 

میتونی از یکی از اعضای خانواده بخوای هر روز و نسبتاً همزمان به منزلتون بیان و با ایشون مشغول بشی😉

خوب پس حمایت همسرت رو نداری متأسفانه  نمی‌دونم واقعا باید چه کار کنی .. سیاست من اینجور مواقع ...

متاسفانه خانواده خودم کنارم نیستن، و من اینجا غریب هستم و از دوست، آشنا کسی کنارم نیست 🥲

میشه دقیق بگی چرا آرامش نداری؟  احساس واقعیت رو بگو .

چون  از رفتار و تربیتی که داره اصلا خوشم نمیاد

واینکه اگر قرار بود همه ادم ها با هم زندگی کنن چرا هر کس برای خودش خونه جدا میگیره خب قطعا هر کسی میخواد ارامش داشته باشه منم دوست دارم تو خونه خودم آزاد بپوشم راحت باشم نه اینکه بخوام برم تو اتاق خوابم و غصه بخورم

سعی کن وقتی میاد تو از خونه بزن بیرون اینجوری شاید کمتر بیاد

کجا برم عزیزم من اینجا نه جایی را بلدم نه کسی را میشناسم. 

اوایل میگفتم شاید خودش خجالت بکشه نیاد دیگه ولی حالا چند ماه هست که کلا اینجا میاد

خیلی جالبه انقدر پرو هست بعضی وقتا میره از داخل کمد حوله همسرم برمیداره میره باهاش حموم یا مثلا متوجه شدم یکبار از شانه مو من استفاده کرد، یک ادکلن واسه همسرم کادو گرفته بودم برداشت برد

واقعا شما با همچین آدمی میتونید کنار بیاید؟