2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بینیم گوشتی. پیش الهام ایمانی رفتم گفت طبیعی میشه عمل کرد زیاد جمع نمیشه اینا الان موندم پیش کی ب ...

ن من طبیعی عمل کردم بدتر شد افتادگی بزرگ وا وحشتناک باردوم گفتش نیم فانتزی عمل کردم پایین بینیم سیاه سد بود اینقد وحشتناک بود اینقد پول میگرن یکی از یکی بدترن

بیزارم ازت زندگی..... 
من بینیم گوشتی. پیش الهام ایمانی رفتم گفت طبیعی میشه عمل کرد زیاد جمع نمیشه اینا الان موندم پیش کی ب ...

وقتی میری ازاونای ک عمل کردن بپرس دوم امپول میزنی چن جلسه نمک اینا نخور تا کوچیک بسه اگ نشد عمل دوم بکن نیم فانتزی هم کوچیک میسه هم قشنگ

بیزارم ازت زندگی..... 
وقتی میری ازاونای ک عمل کردن بپرس دوم امپول میزنی چن جلسه نمک اینا نخور تا کوچیک بسه اگ نشد عمل دوم ...

بگرد دنبال یه دکتر توپ اخ مخای حدود سی تومان خرج کنی 

بیزارم ازت زندگی..... 

عمل بینی گوشتی واقعا سخته باید پیش یه دکتر خوب رفت البته من خودم بینیم استخونی بود پیش دکتر نرگس رزم آرا عمل کردم راضیم بودم 

خانم دکتر بینی گوشتی رو هم خیلی خوب عمل می کنه اگه خواستی برای مشاوره برو پیشش ضرر که نمی کنی