2777
2789
عنوان

میشه جواب بدین؟

117 بازدید | 17 پست

سلام وقت بخیر 

دارم دیوونه میشم....بخاطر اینکه بابام ب رابطه منو رلم راضی نیس الان پنج روزه ک کات کردیم اونم فقط داره استوری غمگین میزاره....ب جای اینکه بیاد با بابلی من حرف بزنه یا خانوادش بیان با بابام حرف بزنه یا با شماره دیگه بیاد بم زنگ بزنه دم ب دیقه استوری میزاره اونم از اون غمگیناا هر وقت استوریاشو میبینم گریم میگیره 

اگ منو میخواد چرا پا پیش نمیزاره

اگ منو نمیخواد چرا استوری میکنه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاپیش بذاره برای خاستگاری؟خب شاید واسه ازدواج نمیخادت

خودش میگفت قصدشم ازدواجه...نه خب منظورم خایتگاری نبود مثلا بیاد بابامو راضی کنه چون خونوادش اطلاع دارن ب دوستیمون وبی هیچ کاری نکردن ک هونوادمو راضی کنن برای ادامه این دوستی ن خودش ن خونوادش 

اره سنش کمه ۱۹ سالشه  بش گفتم ک برو پیشرفت کن بعد بیا خودتو ثابت کن  اونم گفت ک من چن سا ...

خب بابات حق داره دیگه 19 سال چیه اخه، اونم که اب پاکی و ریخته دستتون گفته من همینم تلاشی ام نمیکنم 

کاربری نمیدونم چندم 😏 مامانِ یه هاپوی خوشگل 💕 تو زمینه ارایشی و زیبایی اگر سوالی داری میتونی ازم بپرسی 💖
رفته بابام تحقیق کرده و هیچکی تاییدش نکرده و خونواده خوبی نیستن ی جورایی فساد اخلاقی دارن 

😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶

یکم به بابات اعتماد کن

دلیل محکم تر از این میخوای؟

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋