من یه مدت گیاهخوار بودم. پلوقاطی زیاد درست میکردم. اگه پلوپز داری عالیه. برنج رو با رشتهی پلو بپز و هرچی دوست داری یا بهش اضافه کن، یا اینکه کنارش بذار. (بعضیها دوست ندارند برنجشون قاطی باشه).
لوبیا سبز تازه با رب و پیاز و سیر و هویج خوراک خوشمزهای میشه کنار غذا.
انواع سوپ. من هرچی گیرم میومد و تو خونه داشتم میریختم توش، حتی ذرت شیرین درسته. خیلی هم خوشمزه میشه. اگه میخوای قوام بیاد یه قاشق آرد برنج.
خیلی حرارت نده به غذا و طولانی نپز. خاصیتش رو از دست میده. یه ربع بپزی کافیه.
املت هم که دیگه پای ثابت صبحانهها. با شیر هم میتونی فرنی و شیربرنج درست کنی.
اگه ادویهی خوب داشته باشی، همه چی باهاش خوشمزه میشه. ادویهی جنوبی بگیر.