2777
2789
عنوان

دلتنگی

69 بازدید | 7 پست

سلام دوستان دیروز یه پسره تومترو قبل ازاینکه بخایم سواربشم حواسش بهم بودواومدپیشم نشست بهم گفت شماره بدم میزنی منم نتونستم جوابشوبدم چون پیاده شدم حدود۲۶یا۲۷بهش میخورد

دعایی میشناسین ک جواب بده دوباره ببینمش؟؟؟

😅😅

من تورو یادم نمیره...حتی اگه توی هزارن تناسخ دیگه زنده شم .. باشماره خودت عضو اینجا شدم. اگه امدی خوندی بدون دارم خیلی اذیت میشم بدون تو ..خیلی گریه کردم .استرس گرفتم اضطراب. وسواس فکری میدونی دارو میخورم دکتر میگه باید دارو بخورم افسرده ام🙂 اینا نمیدونن من دارو نمیخوام تورو میخوام بخدا خوب میشم اگه برگردی.. یادته قسم میخوردی نزاری کسی منو اذیت کنه دمت گرم هیچوقت نزاشتی هیشکی اذیتم کنه فقط خودت اذیتم کردی . کاش فقط اذیت میکردی زیر پات لهم کردی ولی عیب نداره من که عادت دارم ولی تو مراقب خودت باش. دلم برات تنگ میشه ولی اگه بدون من خوشی .. گور بابای دل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.