2777
2789
عنوان

لطفا چندتا مادر صبور بهم جواب بدن

830 بازدید | 43 پست

دیشب بعد از شام رفتیم خونه مادرشوهرم اینا،خواهرشوهرو جاریم اینا هم اونجابودن.بعد از ی رب ک نشسته بودیم پدر شوهرم نمیدونم چکار کرد ک پسر دوسالم ک هنوزم قشنگ زبون بازنکرده.و ی چیزی ک یاد میگیره همش میگه.بهش گفته بوده آشغال (البته ما نشنیدیم ک بگه چون اون لحظه اصلا حواس هیچکس نبود پدر شوهرم گف اینجوری گفته)ما فقط دیدیم پدر شوهرم زد تو صورت پسرم و بچم ک همینجور تو بهت بود و وایساده بود نگاش میکرد و اینم میزد بش ک برو برو ببینم.من ک همون لحظه پاشدم با شوهرم اومدیم خونه ولی ب نظر شما کارم درست بوده.و چجور رفتار کنم ک دیگ اینجور نشه 

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم دوری و دوستی، دیر به دیر برین دلش واسه بچه تنگ بشه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

ای وای...خوب کردی مردک بیشعور به چه حقی دست رو بچه تو بلند کرده.همینو کن بهانه قهرکن بگو کسی حق نداره دست رو بچه من بلند کنه.مردک واقعا آشغال هست.لعنت بهش ناراحت شدم

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.

آره خوب کاری کردی به نشونه اعتراض اومدین بیرون .رک و محکم بگید هم خودت و هم شوهرت که هیچ کس حق نداره دست روی بچه ام بلند یا هر نوع تنبیهی انجام بده .هر موردی بود به خودمون بگیذ خودمون هر چی صلاح دونستیم انجام میدیم .کسی دخالت نکنه 

قبل از همه اینها هم اول شوهرت رو توجیه کن باهات هماهنگ باشه