2777
2789

دلم میخواد قوی بشم انقدر قویییی  که دیگه بی اعتنایی و بی توجهی طرف مقابل اذیتم نکنه....دیشب شوهرم بهم میگه تو بدون من میمیری   

شاید اینجوری نباشه ولی اینجوری باور کرده از رفتارام....

پیش خودم میگم کاش دیگه دوستش نداشتم...کاش میتونستم وابسته نباشم...کاش دلم از سنگ بود

بیاید کمکم بگید چکار کنم وابستگی ام کم شه...خودم هم خسته ام....دلم میخواد  مثل اون که راحت بدون من میتونه (هر چند در ظاهر) بخوابه کاراش رو انجام بده...منم بتونم ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چنسالته

وای من اینو خوندم چس ناله

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی
چه خوب ...چه جوری؟منم یه مدت خوب پیش میرم ولی بعدش کم میارم

فقط کتاب بخون و برو بیرون ی دور بچرخ 

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی

مستقل باش خودت ازپس کارای کوچیک وبزرگ خودت بربیاازش کمک نگیربیشترجاهابه خودت تکیه کن رفتارت روجوری جلوه نده ک این بشه طرزفکرش بقول خودم مردباش وازپس کاراومشکلات زندگیت بربیا

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃

سعی کن جلوش خودتو مستقل نشون بدی تا جایی که میتونی کاراتو خودت انجام بده ..بعدم میتونی با کتابای روانشناسی یا صحبت کردن با یه روانشناس این ویژگیتو تغییر بدی کافیه فقط خودت بخوای ✨

خودتو مشغول کن 

کلاسهای آوزشی هرچی که دوسداری یاد بگیری برو 

باشگاه برو 

هفته ای یبار با دوستات اگه امکانش هست برو بیرون 

بنظر من مردا وقتی میبینن زنا تمام فکرو ذکرشون زندگیشونه پررو میشن 

ولی وقتی میبیننت هدف داره مشغله‌های خاص خودتو داری اونوقت اونا درگیر تو میشن  دوسدارن باهاشون وقت بگذرونیم بیشتر حرفبزنیم و..

این نظر من بوددوست عزیزم

از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀