2777
2789

عقدم،خواهر نوزده سالش انقدرسرم دادکشیدهیچی بهش نگفت دعوامون شد پدرش به من گفت کودن،بیشعور،میزنم توگوشت وسیله هاتوجمع گمشو پسره رفت سرکارمادرش وسیله هامو ریخت زیرپام گفتش وسیله هاتم جمع کن برو دیگه نمیزارم پسرم بیاددنبالت پسرمه مال منه 

اومدم خونمون زنگ زدبهم گفتم خانوادت گفت گوه خانوادمونخورگفتم خدافظ گذاشتمش بلاک لیست زنگ زده بودسه دفعه یه ماه گذشت نیومددیدنم دوماه گذشت اولین تولدم بعدعقدمون بود نیومد گفتم باشه سرش شایدشلوغه اولین سالگرد بله برونمون بود  نیومد سه ماه گذشت منم بدون اینکه چیزی بگم رفتم نفقموگذاشتم اجرا خواهرش شیرینی خورده بود مدیونید فکرکنیدگوه خورده هابهش گفته بودوکیل بگیرم داداش (صاحبکارش اومدبهم گفت)اومدبه قاضی گفت این خانوم مشکل روحی روانی داره رفته خونه دوستم مونده(درصورتی که من ازرشت سواراتوبوس تهران شدم بیام خونه بابام این آقا نذاشت زنگ زدبه خانوادش اومدن اونجایکی دستموکشیدیکی هلم داد یکی سرم داد کشید این بیغیرتم راه می‌رفت میگفت گناه داره به نظر شما چرا مدام جبهه می‌گرفت برای خانوادش چرامنو ندیدمیگرفت؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
مقصرمن
0
0%
مقصراون
12
80%
پدرومادرش
2
13%
خواهرش
1
6%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این مدل پسرا میگن بچه ننه.

خیلی عذر میخوام باید یبار ننش ب رینه بهش تا عقلش کار کنه.

شوهر منم خیلی مامانممممم مامانممممم. زنداداشمممم زنداداشمممم میکرد.

وقتی جفتشون خیانت کردن خود به خود آدم شد.

عزیزم فکراتو بکن یه عمر زندگیه با اینجور خانواده علی الخصوص پسره اشتباه محضه دیگه احترامی بینتون نمونده

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
کلا بیشعور و روانی بودن پسرمه مال منه پس چرا دامادش کردی... کار خوبی میکنی جدا شو هنو تو عقدث انقذ ب ...

کثافت فکرمیکرد فقط این ریده بچه بقیه اجاقشون کوره یابچه نمیتونن بیارن منم که اززیربته دراومدم

خوب کردی جدا شدی پدرشونم در بیار تا ننه ش به گوه خوردن بیفته

پس چی فکرکردن به گوه خوردن که هیچ بقیشم میبینن هفت ماه اونجابودم دوریشونبودنشومن تحمل میکردم پولاشوننش میذاشت زیرکونش،رستوران فست فودی سینماخوراکی لباس همه چی می‌خرید روزایی که می‌خرید خانواش واون پدربی صفتش می‌گفت من سرم بی کلاه موند انگارتک به تکشون به من حسادت میکردن

به این مدل پسرا میگن بچه ننه. خیلی عذر میخوام باید یبار ننش ب رینه بهش تا عقلش کار کنه. شوهر ...

ننش خیلیی ریده بهش ولی این مثل اینکه شیردرست نخورده بازم نیاز به شیرمادرداره که دست نمی‌کشه خواهرنوزده ساله یتیمش به من بی احترامی کرده به خاطر اون به من میگه گوه نخور بعدش برای شورای حل اختلاف همین خواهرولگردش رفته بهش گفته داداش برات وکیل بگیرم اونم گفته نه ایناروهمروصابکارپسره اومدبهم گفتا پس چراجای نه نگفته گوه زندگی منونخور

عزیزم فکراتو بکن یه عمر زندگیه با اینجور خانواده علی الخصوص پسره اشتباه محضه دیگه احترامی بینتون نمو ...

خودشم گفت احترامی نمونده بهم گفت توافقی گفتم ببخشید من مهریمومیزارم اجراواینکارومی کنم

جفت شون؟؟چطوری خیانت

مادرشوهرش با دوتا از همکاراش پیامک سک سی رد و بدل میکرد یه مدت، که شوهرم مچشو گرفت.

جاریمم اوضاعش داغونه داغونه. با چندین نفر در ارتباط بود. شوهر خودش که میگه جن سی هم بوده ولی خب من نمیتونم باور کنم.

اما پرینت تماسهاش هست. با کلی آدم رفیق بوده. هر کدوم هم عاشق دل خسته این میمون بودن.

قبل از برادر شوهرم دوبار طلاق گرفته بود که هر دوبار بخاطر خیانت بود.

بازم بگم از افتخاراتشون یا کافیه؟