2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید اذییت شدموکارموبه جدایی رسوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 28 پست

وای جداشو مشکل دارن خانوادگی

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا معلومه که باهات خیلی مشکل دارن و کوتاه نمیان

الکی زندگیت رو پای اینا نذار، فایده نداره

البته تو هم حتما رفتارهایی داشتی و نمیشه یه طرفه به قاضی رفت

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
صبر کن. به گ وه خوردن هم میفته. صبر کن.

تموم شد مهریموگذاشتم اجرا به دردم نمیخوره دیگه یه بار دوبار سه بار  خواهره به خاطردوس پسرش ریدبه برادرش اونم به خاطرخواهرش ریدبه من رفت گفته نمی‌خوادبه خالم به خاطر  اینکه حرمتاشکسته شده خانوادش هرروز سه نفرمیریختن سرم حالا که همه فهمیدن براشون چرابدشده من نمیدونم چرا نمیخوان تموم کنن یه مسئلرورفتم شکایت کردم خوب کردم پول نمیریختی آقا ریدم توسرخودتوخانوادت(خودش هرسری گریه اموخانوادش توشهرغریب درمیاوردن)می‌گفت  گذشته ها گذشته خب تموم شد رفت دیگه اینوچراکشش میدن گذشته ها گذشته😂😂😂😂😂

اینا معلومه که باهات خیلی مشکل دارن و کوتاه نمیان الکی زندگیت رو پای اینا نذار، فایده نداره البته ...

رفتارداشتم که داشتم من نمیگم بی تقصیر بودم ولی گوه میخوردن سه نفره میریختن سرم

رفتارداشتم که داشتم من نمیگم بی تقصیر بودم ولی گوه میخوردن سه نفره میریختن سرم

میگم خب عقد بودی هفت ماه موندی خونه نامزدت چرا هفت ماه کم نیست تو این هفت ما تو دلت برا خانواده ات تنگ نشده یا زنگ نزدن که بیا خونه خب خیلی موندی

آره میگیرم حتما همون خواهرومادر پتیارش برن جورکنن دیگه ماموریتشون تموم شد خیالشون راحت شد عروس رفت

خدا ازشون نگذره عقده ایا انگار مثلا پسرشون قبلا ترتیب اینارو میداده الان که زن گرفته دیگه نمیده ناراحتن

میگم خب عقد بودی هفت ماه موندی خونه نامزدت چرا هفت ماه کم نیست تو این هفت ما تو دلت برا خانواده ات ت ...

توصحبت های بله برون چون مسیرازتهران به رشت دوربودمبنی براین شده بود که چون شازده دلش برای من تنگ نشه من اونجابمونم که موندم

خدا ازشون نگذره عقده ایا انگار مثلا پسرشون قبلا ترتیب اینارو میداده الان که زن گرفته دیگه نمیده نارا ...

اصلا ازرفتاراشون می‌باره که حسودبودن هرجامیرفتیم خواهرش تااونموقع که خونه نبود راحت میرفتیم هروقتم بودموی دماغ مامیشد نمیشد راحت بریم بیایم

خدا صبرمون بده بااین ازدواجایی که کردیم

آره واقعا الآنم دارم جدامیشم خونه بابامم هستم ازگوهخوریم دست نمیکشن  خواهرش به داییم زنگ زده باباش چرتوپرت گفته خواهرجاکششم تایید کرده حالامن میخوام یه پرونده برای خواهرش درست کنم که رواژدواجش تاثیر بزاره بفهمه چه گوهی خورده