2777
2789
عنوان

خاستکار خیاط

566 بازدید | 22 پست

ی خاستگار دارم خونه داره ماشین داره بهترین جای اصفهان خیاطی داره فقط تعمیرات لباس انجام‌میده  پسر خوشتیپی هس  به نظرتون موقعیتش برا ازدواج خوبه؟  

بله 

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بنظرم شرایط ازدواج رو ندارید 😐

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
چرا

چون شک داری که شرایط خوبه یا نه و میای تاپیک میزنی که خوبه یا نه 

خوب مشخصه خوب دیگه 🤦🤣

البته محض شوخی گفتم به دل نگیر 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
خونه و ماشین رو که همه با پول خودشون نمیخرن اکثرا باباشون براشون میخره مهم درامد خودشه اینو میدونی ...

بله از اونجایی ک فامیله دور و شرایط زندگی خونوادشو میشناسم میدونم ک پدرش هیچ در امدی نداره و حتی نصف خونه ای ک پدرش زندگی میکنه از همین پسره

نه میگه میخام مغازه رو بخرم ولی فعلا از خودش نیس

درآمد خیاط ها خوبه . خصوصا سرشناس باشن راحت ماهی ۲۰ میلیون در میارن .

اگه اخلاقتون بهم میخوره و تفاهم دارید اوکی بده . ولی کمکش که مغازه رو بخره . مثلا با وام ازدواج . اینجوری از نظر مالی تامین هستید .

خلاصه عزیزم الهی خوشبخت بشی .