2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندون

2825 بازدید | 30 پست

من فرم دندونام مشکلی نداره فقط واسه زیبایی رفته تو مخم کامپوزیت کنم ولی خیلیا هم میگن نکن

تجربه دارید؟کسی هست زده باشه پشیمون شده باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زدم و بسیاااااار راضیم

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️

من راضیم عزیزم و کلی اعتماد به نفسمم بیشتر شده.. فقط ی سری چیزا نمیشه مثل قبل خورد.. چیزای سفت یا زردچوبه زیاد و اینا

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

وقتی دندونای خودت سالمه و فرمش خوبه

پس چرا میزنی

هیچی به دندون خود آدم نمیرسه 

بلاخره دندون خودتو تراش میده حیفه بخدا

من برادرشوهرام  انجام داده فقط ۱۰ تا دندون فک بالا

خوشم نمیاد غیر طبیعی هست

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
وقتی دندونای خودت سالمه و فرمش خوبه پس چرا میزنی هیچی به دندون خود آدم نمیرسه  بلاخره دندون ...

۲ تا دندونمو امروز سطحی پر کردم دکترمم گفت من از پول بدم نمیاد که کامپوزیت کنم برات ولی حیفه نکن

نمیدونم دیگه خیلی مصمم بودم امروز به شک افتادم

منم فرم دندونام عالیه ولی وقتی بقیه رو میبینم لمنیت کردن منم دوست دارم البته خیلیا میگن دندونای تو لمنیت ولی من ميگم ن بخدا ی عالمه قسم میخورم دهنم باز میکنم نشون میدم تا باور میکنن اگه میخایید بزارم عکس دندونامو

اون آقایی که اونجا کار میکرد برای خودش توکویاما ژاپن زده بود همونم پیشنهاد داد خدا خیرش بده ماشاالله ...

من میخواستم یا کاریزما ی آلمان بزنم یا سارمکو سوییس ولی امروز به شک افتادم ☹️